La base arlequinada!

Eli Martínez, del primer equip, sorgida de la cantera (Foto: @rlekinats.com)

Juvenil-Cadet:
CE Sabadell - Cerdanyola del Vallès FC    4-2
El Juvenil segueix amb la seva batalla victoriosa camí de l'ascens, i ho fa amb molt treball, molt bon joc i superant a rivals amb molta qualitat com va fer aquest passat dissabte amb el Cerdanyola. Ja de bon principi del partit, Christina Picón va foradar la porteria visitant al minut 6, i desprès PAtrícia Ballesteros, als minuts 10 i 20 va posar un clar 3-0 al marcador. Poc desprès el Cerdanyola va retallar distàncies i es va arribar 3-1 a la mitja part. Al principi de la segona part, Sara Zauner va fer el 4-1 i el partit es va endurir en excés, tant que l'àrbitre va haver de deixar amb 10 jugadores als dos equips. Aquesta victòria deixa el cap de la taula de la següent manera:

CE Sabadell - Sant Gabriel B     3-1
Un altre partit crucial per a les aspiracions de l'equip, ja que ens visitava el cinquè classificat, i un dels millors equips en la creació del joc, i on s'havia de guanyar, ja que les nostres perseguidores, el Molins de Rei, tenia un desplaçament poc complicat, on va guanyar 0-14. Les arlequinades, es van posar el mono de feina i al minut 2, Cristina Gómez va marcar el 1-0. Les visitants, no ho havien de posar fàcil i als 26 minuts varen empatar, però el Sabadell es va treure els nervis de sobre i va donar un recital de joc, amb una Cristina Gómez pletòrica davant de porta, anotant dos gols més i una Paula Jiménez sota pals que ho va aturar tot. Ara, el CE Sabadell afrontarà la visita al camp del Molins de Rei la propera jornada, amb 39 punts i 2 d'avantatge respecte l'equip que les acollirà.

Infantil-Aleví B:
Vilassar de Mar - CE Sabadell     4-1
Difícil desplaçament de les arlequinades al camp de les quartes classificades, encara que un gol només començar el partit per part d'Érin Espada semblava fer saltar la sorpresa, però quatre minuts desprès les locals empataven i començaven a dominar una mica més el joc. Amb els minuts transcorrent, les locals, amb una mica més d'edat varen començar a emportar-se el partit i segueix deixant a les vallesanes vuitenes, a 5 punts de les setenes i 3 punts per sobre les seves perseguidores, Sant Celoni (que va guanyar) i EF Barberà-Andalucia.

Aleví-Benjamí- Prebenjamí
Canyelles - CE Sabadell     4-2
S'afrontava la visita a un camp on era factible puntuar, però no va ser possible. Els primers minuts varen ser de tanteig i de desgast, però va aparèixer en l'equip local Laia Gilabert, que va marcar tres gols i va posar el 3-0 al marcador. A partir d'allà, l'equip va haver d'anar a remolc del marcador i els gols de Anna Sánchez-Arévalo i de Zaira Bautista no varen servir per puntuar. L'equip queda en novena plaça, a 7 punts del seu predecessor i només 3 punts per sobre del seu perseguidor, el Canyelles, amb el que es manté el goal-average particular guanyat amb el 5-1 del partit d'anada.