dimecres, 29 de febrer del 2012

La base en forma.

Juvenil-Cadet:
Gimnàstic de Manresa - CE Sabadell     0-7
Partit plàcid per a les arlequinades que van anar a Manresa a sumar tres punts més en la seva carrera cap al títol de grup i on van obrir la llauna local al minut 11 per mitjà de Marta Mora. Amb el 0-4 a la mitja part, l'equip es va dedicar a tocar la bola i a provar un munt de coses per a partits on es poden trobar moltes més complicacions amb les rivals. La taula classificatòria queda així:

Molins de Rei - CE Sabadell     2-2
En el partit més important de les últimes jornades, les arlequinades es desplaçaven al camp de les terceres classificades amb dos punts d'avantatge i amb la necessitat de puntuar almenys per no veure's superades per les molinenques, i encara que la primera gerra d'aigua freda va venir al minut 5, amb el 1-0, les sabadellenques varen empatar al minut 32 per mitjà de Clàudia. De nou les locals es posarien per davant, al minut 65 amb el segon gol de Paula Navas, però Elisabet Santiago, al minut 64, posava el 2-2 definitiu que permet a les arlequinades seguir segones, dos punts per sobre de les seves perseguidores:

CE Sabadell - Sant Celoni     2-3
Un mal inici de partit va condemnar a les arlequinades, ja que al minut 6 es perdia per 0-3, però per sort, les sabadellenques no van deixar mai de creure en les seves possibilitats i Carla Doven al minut 12 i Nerea Reyes, al 15 varen posar el marcador amb el 2-3 final, que per molt que ho varen intentar els dos equips, ja no es va moure fins a la finalització del partit. Així, les locals segueixen encara vuitenes, amb 12 punts en els 16 partits disputats, però empatades amb el Sant Celoni, amb 12 punts també però amb un partit menys. El goal average particular, però, cau en mans de les arlequinades.

Aleví-Benjamí- Prebenjamí
CE Sabadell - Molins de Rei     3-5
Excessiva derrota per els mèrits demostrats per els dos equips durant el partit. Les arlequinades varen començar marcant al minut 2 per mitjà d'Irene Corral, però van ser empatades al minut 8. Llavors, sempre varen ser les visitants les que varen portar la veu cantant en el marcador la resta de partit i només de nou Corral i Zaira Bautista, varen donar alegries a la parròquia vallesana. Així, les sabadellenques segueixen novenes amb 3 punts d'avantatge sobre les seves perseguidores.