La base!

Laura Segura, del Juvenil-Cadet que va jugar amb el primer equip aquest passat cap de setmana (Foto: Pedro Salado)

Juvenil-Cadet:
CE Sabadell - EF Barberà     3-1
Rebien a les segones classificades, EF Barberà-Andalucia, amb només 3 punts d'avantatge, encara que amb un partit menys, i varen complir, com sempre, derrotant-les per 3-1 i donant una molt bona imatge. Marina Delgado als 10 minuts ja havia posat el 1-0 i va repetir, per posar el 2-0 i arribar al descans amb una renta mínima de 2-1. A la segona part, un tercer gol de Marina Delgado i la solidesa defensiva de l'equip arlequinat, va sentenciar el partit i ha posat més distància a la classificació amb els perseguidors:

CE Sabadell - FPE At. Vilafranca     6-0
Partit que calia guanyar on es varen aconseguir els tres punts amb solvència contrastada. Al quart d'hora les sabadellenques ja havien aconseguit pujar el 2-0 al marcador i a partir d'allà les del Penedès no varen poder frenar la màquina de futbol arlequinada en un partit xiulat a la perfecció per Joan Fabregas. Ara, l'equip es posa en segona posició en solitari, amb el Molins de Rei 2 punts per sota, ja que varen empatar 1-1 en la seva visita a l'Espanyol B, situades quartes a 4 punts del nostre equip.

Infantil-Aleví B:
EF Barberà Andalucia - CE Sabadell     2-5
Els dos equips s'enfrontaven per quedar-se en solitari en la vuitena plaça i al final varen ser les arlequinades les que ho aconseguiren, però desprès de molta feina i de fer un partit amb molta qualitat. Va marcar primer l'equip local, al minut 12 i desprès al minut 25 Carla Doven va empatar, però les de Barberà es varen posar de nou per davant el marcador al minut 33. Les sabadellenques, però en cap moment es varen donar per vençudes i desprès d'empatar al minut 41, amb gol de Míriam Martín, repetiren, amb 3 gols més que posava el 2-5 i donava la vuitena plaça a les ceballudes.

Aleví-Benjamí- Prebenjamí
Sant Gabriel - CE Sabadell     21-0
Duríssima derrota contra les líders, en un partit on quasi les arlequinades no varen fer oposició al rival i la pobre Sara Parra va recollir 21 vegades la bola del fons de la porteria. L'equip segueix així novè, a quatre punts de la vuitena plaça i sis punts per sobre de la desena.