dilluns, 20 de febrer del 2012

Resum dels partits pendents

Pèssim partit del Soses (Foto: Pedro Salado).

Aquesta setmana a Primera Catalana femenina, grup 2 només s'han disputat 2 partits dels pendents que hi havien, ja que no s'ha disputat jornada de lliga regular. Com cada setmana, no falta un petit resum dels dos encontres que es varen disputar el dissabte, i que els nostres col·laboradors i col·laboradores ens han enviat algunes referències:

Bellavista Milan - Soses     10-0
Autèntic bany el que va donar l'equip local a les lleidatanes, en un partit on en un principi es va veure molta igualtat, però que al quart d'hora va començar a decantar-se per a les de Les Franqueses del Vallès, amb un gol de Dolores, el primer dels quatre que va fer durant el partit. A partir d'allà, les roig-i-negres varen començar a ampliar el marcador, fins arribar a la mitja part amb un clar i definidor 4-0. La segona part, va ser un passeig per a les locals, no es va veure enlloc l'habitual solidesa defensiva de les blau-granes, que es van desmoronar progressivament amb el pas dels minuts i els gols varen anar caient, fins a fer un marcador molt difícil de païr per a les visitants. Amb aquest resultat, les locals segueixen segones, dos punts per sota del líder, Pardinyes, però amb un partit menys disputat. Per la seva banda, el Soses segueix en vuitena plaça, lluny dels llocs de descens, que li queden a 9 punts.

ENFAF - EF Montcada     0-2
Partit on la lògica marcava que les vallesanes s'emportarien els tres punts sense patir, però on van haver de suar de valent per aconseguir sumar. Per començar, en el seu desplaçament, només varen poder reunir 11 efectius i es varen presentar amb un equip sense canvis, però davant també es varen trobar a un equip que exercia com a local i que patia la mateixa circumstància, amb només 11 jugadores disponibles. El partit va ser força mogut, ja que les visitants varen agafar la iniciativa, i les locals sortien en contracops poc trenats, fins que Jessica al minut 30 va executar perfectament una falta per posar el 0-1 al marcador. La tònica del partit va continuar sent la mateixa i les de Montcada no varen poder respirar tranquil·les fins el minut 61, on Dina Salimova va cometre un clar penal executat a la perfecció per Georgina, posant el 0-2. No acabaria el partit amb relaxació per les visitants, ja que quatre minuts desprès Nerea va haver de deixar al seu equip amb 10 degut a una lesió. Llavors les andorranes varen apretar més, però un Montcada que va guardar més la roba i una baixada física local va fer que el marcador no es mogués. Les locals, segueixen en la darrera plaça, i les vermelles segueixen terceres, a quatre punts del líder.