diumenge, 12 de febrer del 2012

Soses Femení - CE Sabadell 3-1

Derrota del femení en un camp difícil (Foto: Gisela Vidal).

El Soses sortia disposat a fer valer les seves armes i en un camp molt afectat per les últimes nevades i gelades, on la herba estava recremada per aquests factors, ha plantejat un partit molt al seu gust i han aconseguit que els tres punts es quedessin en terres lleidatanes, fent valer el factor camp, on amb la victòria d'avui, ja han aconseguit 6 triomfs, 2 empats i sols 2 derrotes, sent el tercer millor equip de la categoria en punts aconseguits a casa.

Cristina Polo ha posat el 1-0 al marcador poc desprès del quart d'hora, i quan les arlequinades semblaven absolutament restablertes del cop, Rosaura Baqué ha posat al minut 24 el 2-0, contestat quatre minuts desprès per un bon gol de Tania, que ha fet que s'arribés a la mitja part amb un apretat 2-1 al marcador. A la segona part, les vallesanes han apretat molt més a les seves rivals, tocant amb molt criteri la bola i amb perilloses incursions ofensives, però el Soses ha estat molt encertat en el seu entramat defensiu i al final ha rematat a les seves rivals amb el 3-1 al minut 83, obra d'Adriana.

El CE Sabadell avui tenia les baixes de Gisela Vidal i Esther Rodríguez per lesió, i d'Estefania i Marisol per sanció. Tampoc ha pogut disposar de Tamara ni MElània. El millor del partit, per les arlequinades, ha sigut la sens dubte, la tornada de Carla Ucero als terrenys de joc desprès de la seva lesió.