Maria Farreras, máxima golejadora del Bellavista (Foto: Jordi Romagosa).

C.E. Sabadell 2-5 Bellavista Milan

C.E. Sabadell: Silvia Piñol, Cèlia, Cosi, Marisol, Aranda, Peque, Arantxa, Melània, Estefania, Carla López i Vericat. També van jugar: Yaiza, Mélody, Tania, Carla Ucero i Sònia Lorenzo.

Bellavista Milan: Verònica Espinosa, Gemma, Maria Farreras, Belén Moure, Ana Belén Carralero, Lídia, Jenifer, Sandra Calvo, Sandra Navarro, Marta i Dolores Torres. També han jugat: Anaïs Chamorro i Verónica Carrillo.

Gols: 1-0 Cèlia Olmo (min. 4), 1-1 Dolores Torres (min. 6). 2-1 Aranda (min. 22), 2-2 Anabel Carralero (min. 30), 2-3 Dolores Torres (min. 31), 2-4 Anaïs Chamorro (min. 81), 2-5 Maria Farreras (min. 89).

Partit sense concessions el que s'ha disputat aquesta tarda de dissabte al municipal La Creu de Sabadell, un escenari no habitual per el femení arlequinat però on s'ha vist un gran partit de futbol, entre dos equips que han intentat tocar amb criteri la bola en tot moment i amb dos esquadres que han donat una gran imatge del futbol femení actual.

Serien les arlequinades les que trencarien les hostilitats al marcador, quan Cèlia Olmo, la menuda migcampista sabadellenca obriria el marcador, amb el 1-0 al minut 4, però ràpidament, Dolores Torres, al minut 6, posava l'empat al marcador. El partit seguia anivellat i molt obert per les dues bandes, i de nou les blanc-i-blaves prendrien la iniciativa al marcador, quan Ana Aranda posava, al minut 22 el 2-1 al marcador, que tornava a posar per davant a un equip que havia sortit al camp a donar la cara en tot moment. 8 minuts desprès, la ex-jugadora del Sant Quirze, i fitxatge d'hivern de les de Les Franqueses, Ana Belen Carralero, empatava, a la mitja hora de joc, i posava una nova igualtat al marcador, trencada ràpidament, i un minut desprès per Dolores Torres, que feia el seu segon gol i el 2-3 amb el que s'acabaria la primera part, on en els últims minuts, el domini visitant va ser superior i on les locals els va costar de superar la remuntada rebuda.

A la segona part, però, la tònica dels primers minuts era d'un equip roig-i-negre que posseïa la bola, però que no podia arribar a crear massa perill a la porteria de Sílvia Piñol, amb unes Marisol i Melània insuperables al mig de la defensa, i amb ràpides recuperacions arlequinades que tant Arantxa i Aranda aprofitaven per crear terror a les bandes amb una Estefania que al davant ho lluitava tot, i el CE Sabadell semblava que en alguna de les accions d'atac podia empatar amb tranquil·litat. Però el partit es va torçar. Marisol va rebre dues targetes grogues en 4 minuts i l'equip es va quedar al minut 74 amb 10 jugadores, cosa que varen aprofitar les segones classificades, demostrant la seva bona classificació a la lliga per a rematar al Sabadell, primer amb el 2-4 obra al minut 81 d'Anaïs i al 89, a falta d'un minut de partit per part de Maria Farreras, màxima artillera del Bellavista, però que fins a aquell minut les va passar magres per a superar a les arlequinades.