divendres, 23 de març del 2012

CE Sabadell - Bellavista Milan

 - 
CE Sabadell FC - Bellavista Milan

Aquest dissabte, 24 de Març a les 18.30 hores, al municipal La Creu, a la Zona Sud de Sabadell, es disputa el partit corresponent a la jornada número 23 de Primera Catalana, en un partit en el que CE Sabadell i Bellavista Milan es veuran les cares amb l'arbitratge d'Albert Berenguer.

Les locals, vuitenes i amb 12 punts sobre el descens, tractaran d'aconseguir una victòria que les faci trencar la ratxa de 3 partits ja sense guanyar, exercint com a locals en un camp que no els és habitual, això si. 

Les visitants, situades en la segona plaça, aspiren a aconseguir una victòria, que faria que seguissin a 1 sol punt del liderat en cas de que el Pardinyes guanyés en la seva visita al col·lista ENFAF, cosa més que probable, i a més intentaran, les de Les Franqueses, que sigui la seva dotzena visita puntuant, ja que fora del seu estadi han aconseguit 10 victòries i 2 empats. 

En el partit d'anada, les arlequinades varen sorprendre, emportant-se 1 punt del camp rival en un partit en que varen acabar 2-2, sent l'únic equip que ha empatat en aquell camp, i un dels 2 equips que va aconseguir puntuar en aquell camp, ja que el Pardinyes, va aconseguir-hi la victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada