divendres, 16 de març del 2012

CE Santa Eulàlia - CE Sabadell

 - 

CE Santa Eulàlia - CE Sabadell FC

Aquest dissabte, 17 de Març de 2012, a les 17.15 hores es disputarà a Santa Eulàlia de Ronçana el partit CE Santa Eulàlia - CE Sabadell, corresponent a la 22ena jornada de Lliga, en un partit on s'enfrontaran les setenes classificades, el CE Santa Eulàlia i les vuitenes, el CE Sabadell FC.

Visitarem a un equip, que en el seu estadi porta 4 victòries consecutives i suma ja 7 partits consecutius sense perdre, havent sumat 6 victòries, 2 empats i sols 2 derrotes en els 10 partits que ha jugat en el seu estadi, on per cert, son la segona millor defensa del grup, on sols ha encaixat una mitjana de 1'4 gols per partit disputat i que actualment, en els 21 partits que ha disputat, porta acumulats 31 punts, amb, 61 gols a favor i 40 en contra, sent Laia Margenat la seva màxima artillera amb 24 gols. Està situat en una còmode setena plaça, amb 3 punts més que el CE Sabadell, però amb un partit més que les arlequinades.

El CE Sabadell, per la seva part, ha perdut els 2 últims partits disputats, i els 2 últims partits com a visitant, havent aconseguit guanyar en 3 partits, empatat en altres 3 i perdut en altres 5 partits dels que ha disputat en desplaçaments. A la Lliga, dels 28 punts que porta, aconseguits en 20 partits disputats, acumula 58 gols a favor i 48 en contra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada