diumenge, 11 de març del 2012

FC Sant Quirze - UD Lourdes 4-0

Nicolás Horna ha xiulat el partit (Foto: Jordi Romagosa).

Partit jugat aquest diumenge, 11 de Març de 2012 al Municipal de Sant Quirze a les 18 hores entre les locals, un Sant Quirze que volia els tres punts per a continuar en cinquena posició i mirar a la tercera plaça, situada a 7 punts, i unes visitants, la UD Lourdes, que amb sols 3 punts i a 16 de la salvació van sortir al camp a gaudir del futbol e intentar divertir-se sobre la gespa.

Al principi del partit, però, no es va veure en cap moment la diferència a la taula classificatòria entre els dos equips, i les locals en cap moment es varen trobar còmodes sobre la gespa, fent un partit amb moltes imprecisions tant enmig del camp com a la zona ofensiva, encara que sòlides en defensa e imbatibles sota pals amb una Andrea que ha aturat tot el que li ha arribat a les seves inmediacions. Les visitants, per la seva part, han fet un partit molt pràctic i l'han plantejat amb una defensa molt poblada i sortint en perillosos contracops, normalment dirigits per Anna Pavon, però que es diluïen a l'hora de la seva finalització. Amb aquests dos plantejaments i un mig camp molt lluitat, s'ha arribat amb un 0-0 al marcador que feia justícia al que s'ha vist a la primera part sobre el camp.

A la segona part, el partit ha canviat radicalment de registre. Els canvis introduïts per Miguel Martínez, entrenador local, han donat ràpidament fruïts i ja al minut 49 s'havien produït tres xuts de les locals entre pals, el més perillós, una falta llançada per Raquel on Jenifer ha fet una bona aturada. Les escalivades havien posat cerc sobre l'arc de les de Mollet, i al minut 57, un xut des de la dreta de la frontal, molt ajustada al pal, ha posat el 1-0, obra de Gema Pacheco i que ha tret l'ansietat i els nervis a les locals. Llavors el domini ha sigut ja per el Sant Quirze definitivament, i a pesar d'intentar-ho, el Lourdes ha encaixat el 2-0, al minut 71, quan Desiree Rubio ha fet la passada de la mort per que Mari Carmen empenyés la bola sobre la línia de gol. Allà les visitants s'han començat a desmoralitzar, i el toc de gràcia ha vingut amb el minut 77 i un xut de falta de Desirée Moya, des de la frontal dreta de l'àrea i marcant el 3-0 en un dels millors gols que s'hauran vist en aquesta lliga. El 4-0, ha arribat al minut 83, quan Gema Pacheco ha fet un slalom entre la defensa rival, i desprès de superar a 4 jugadores, ha deixat la bola franca a Desirée Moya per que afusellés tranquil·lament a la portera del Lourdes.

Resultat lògic i els gols han anat en consonància amb un partit que ha satisfet al centenar llarg d'assistents al camp.