dimarts, 6 de març del 2012

Jornada 20 (i II)

Mariona va marcar 3 gols per el CP San Cristóbal i aconsegueixen 3 punts d'or.

CP San Cristóbal - Cerdanyola B     7-1
A pesar del que pugui semblar per el resultat, el CP San Cristóbal va haver de treballar molt per aconseguir els tres punts en aquest partit. Mariona va marcar el 1-0 al minut 10, però les visitants tenien més domini del joc, que les egarenques contrarrestaven amb una ferrea defensa i molt joc amb pilotades llargues, fins que a la mitja hora el Cerdanyola es marcava desgraciadament un gol en pròpia porta i l'equip quedava rematat amb un altre gol de Mariona per arribar a la mitja part amb un 3-0 al marcador. La segona part, va començar amb un gol de les visitants, però les locals a través de nou de Mariona, varen marcar el 4-1 i ja no van patir fins al final del partit per a aconseguir la victòria. Així, les locals aconsegueixen posar-se en la dotzena plaça, seguint 3 punts per sobre de la zona de descens e involucren al Cerdanyola en el descens compensat, ja que les deixen en la tretzena plaça, amb els mateixos punts (19) que les de Ca N'Anglada, però amb el goal-average a favor del CP San Cristóbal.

Sant Ignasi - ENFAF     7-0
Partit fàcil per a les locals, que als 15 minuts ja guanyaven per 2-0 i que no varen tenir gaires problemes per arribar amb un còmode 4-0 a la mitja part, davant d'una ENFAF molt fluixa, que es va presentar amb només 11 jugadores a Sarrià i que semblava que haguessin vingut de turisme a Barcelona. El partit no va tenir cap tipus d'història i només el va mantenir viu l'al·licient de veure quants gols marcarien les locals per millorar el seu average. Així i tot, les químiques segueixen catorzenes, en lloc de descens, a 3 punts de la salvació, actualment en mans de CP San Cristóbal i Cerdanyola B, equip al que visitaran la propera setmana en un partit vital per a la salvació de les dues esquadres. Per la seva part, l'ENFAF, segueix en la última plaça, sent l'equip menys golejador (11), i més golejat (121) dels 3 grups de Primera Catalana.

UD Lourdes - UD La Planada     2-7
Amb només 13 jugadores i la obligació de guanyar es presentava l'equip sabadellenc a Mollet, conscient de que visitaven a un equip amb el que tenien la obligació d'aconseguir els tres punts i no fallar, sobretot per que darrera seu els resultats els podrien fer molt mal en cas de no aconseguir-ho, i l'equip de La Planada no va fallar. Ja al minut 20 va posar un 0-3 al marcador, amb el que arribarien còmodament a la mitja part, i desprès del gol d'Alba Rescalvo que feia el 1-3, Sara Garcia marcava 2 gols per fer un Hattrick i solventar el partit amb contundència, posant les bases per a una permanència més propera, ja que ara, la UD La Planada, es col·loca amb 23 punts, encara que segueix amb 7 punts per sobre del descens directe. Les locals, en canvi, segueixen la seva travessia del desert, penúltimes amb sols 3 punts en 20 partits.

Santa Eulàlia - U. At. d'Horta     8-2
Les locals varen fer el partit perfecte i varen apallissar a un equip, l'Horta, que disposa d'una de les millors porteres de la categoria en un partit que va meravellar al públic assistent. Laia Margenat va sobresortir sobre totes les jugadores fent un partit esplèndid, on a part de 2 gols també va demostrar que sap col·laborar en el joc d'equip i sobretot a la primera part, que va acabar amb un contundent 5-1, va donar una lliçó de futbol. Així, les locals es col·loquen setenes en solitari, amb 31 punts en 20 partits i tota la tranquil·litat a la taula que buscaven i les barcelonines segueixen novenes, amb 9 punts per sobre del descens directe.