dilluns, 5 de març del 2012

Jornada 20 (I)

Dura derrota del CE Sabadell a Lleida (Foto: Pedro Salado).

CE Llerona - EF Montcada     7-0
Les quartes classificades rebien a les terceres en un partit on es preveia que la igualtat seria el que predominaria al marcador, però res més lluny de la realitat, quan ja al minut 6, la portera visitant feia un clar penal a Anna Molet que significava el 1-0, a més de rebre la portera una tarja groga que tranquil·lament podia haver sigut vermella. 25 minuts més va tardar el Llerona en posar el 2-0, i llavors Nany va fer una gran assistència al minut 39 per que Molet fes el 3-0. Amb un altre gol de Molet, al minut 44, desprès d'una excel·lent passada de Judith, es va arribar amb el 4-0 al marcador a mitja part. A la segona part, les vermelles intentaven retallar el resultat, però de manera estèril, ja que les locals en tot moment van tenir a les jugadores visitants més ben marcades i els gols varen anar caient a favor de les blaves, destacant el 6-0, desprès de que Vicky fes també una assistència que valia mig gol i que Anna Molet va convertir en el seu sisé gol de l'encontre. Per tancar el partit, Alba va marcar un preciós gol per fer el 7-0. Amb aquest resultat, les montcadenques segueixen terceres, ara a 10 punts del liderat, i les locals es posen 2 punts darrera d'elles, disposades a assaltar la tercera plaça.

CECF Les Garrigues - Bellavista Milan     1-1
Meritori empat de les locals, que varen plantejar un partit molt defensiu i que en tot moment van ser un equip molt incòmode per a les segones classificades. A més, a la mitja hora es varen trobar amb un gol a favor, obra d'Estefania, i encara que Estefania López va empatar abans de la mitja part, en cap moment les liles varen perdre la seva estructura de joc i a la segona part es va aconseguir mantenir l'empat, que a les locals els serveix per puntuar i quedar en una còmode sisena plaça, mentre que a les visitants, desprès de perdre la setmana passada el liderat, perden ara dos punts més que fa que segueixin segones, però ja a 4 punts del primer lloc.

Pardinyes - CE Sabadell     8-0
Partit on les locals varen demostrar que poden aconseguir l'ascens de manera solvent, amb una Rosi Sabaté espectacular, marcant 4 dels 8 gols del seu equip i fent que el seu equip arribi als 100 gols en 20 partits, cosa que fa que la mitjana sigui de 5 gols per partit. Per a les groc-i-negres el partit va ser un passeig i els primers 15 minuts ja es varen posar amb un clar 3-0, per arribar a mitja part amb el 4-0 que ja deixava resolt quasi el partit. A la segona part, els gols varen anar caient i l'entrenador visitant va preferir reservar jugadores per a partits on es puguin rascar més punts. Així, el Pardinyes segueix al liderat, però ara ja amb 4 punts sobre les segones, mentre que les arlequinades queden vuitenes, amb 12 punts sobre el descens i 9 sobre la plaça de descens compensat.

Soses - Sant Quirze     1-2
Partit molt intens i amb moltes opcions per als dos equips, en un camp on la gespa estava en força mal estat i on l'habitual toc de pilota de l'equip visitant no es podia desenvolupar amb normalitat, però va ser Gema Pacheco, que a la mitja hora de partit, va posar el 0-1 al marcador, amb el que s'arribava al descans. A la segona part, però, l'equip local va demostrar més ambició i consistència i Adriana va empatar, posant el 1-1 al minut 65. Llavors, el partit va tornar a domini visitant, però amb perillosos contraatacs de les locals, però a falta de dos minuts, Cristina Campos va posar el 1-2 en un final de partit on qualsevol dels dos equips podia haver marcat el gol de la victòria. Així, les locals segueixen desenes, 7 punts per sobre el descens directe i 4 sobre la plaça de descens compensat i les visitants es posen cinquenes, en una temporada on l'objectiu inicial era la permanència.