dilluns, 19 de març del 2012

Jornada 22 (I)

Les Garrigues es col·loquen ara en la cinquena plaça (Foto: Jordi Romagosa).

CP San Cristóbal - CE Llerona     3-4
Les locals, conscients de la dificultat del rival que tenien al davant, varen sortir en tromba i a la primera que Marjorie va disposar, al minut 2, va posar el 1-0 al marcador, encara que les visitants varen reaccionar ràpidament, empatant 1-1, Laura Verde al minut 11. Les locals no varen arronsar-se però i Cristina Camacho, al minut 23 va marcar un golàs de falta per tornar a cobrar avantatja al marcador i posar el 2-1 amb el que s'arribaria a la mitja part. A la segona part, apareixeria Anna Molet, molt ben lligada fins aquell moment per les defenses locals i marcar l'empat a 2 al minut 53, per desprès posar el 2-3 de penal dubtós i força protestat, al minut 62, i quasi sentenciar tres minuts desprès, posant el 2-4. Les locals no es varen rendir. Estan demostrant jornada darrera jornada que volen salvar-se i al minut 91, Míriam posava un ajustat 3-4 al marcador, que es podia haver transformat en un empat si hagués entrat un altre xut d'ella que va anar a parar al travesser. Amb aquest resultat, les locals segueixen tretzenes, amb 2 punts d'avantatge sobre els llocs de descens directe, però 4 punts per darrera de la dotzena plaça, mentre que les visitants pugen fins a la tercera plaça, empatades amb les quartes, EF Montcada, però amb el goal-average guanyat.

CECF Les Garrigues - UD La Planada     3-2
Partit on la igualtat va ser la nota predominant del partit, amb unes locals que varen inaugurar als 20 minuts el marcador, per mitjà d'Estefania, però 5 minuts desprès, Sara Garcia posava el 1-1 al marcador, per donar una curta alegria a les sabadellenques, que varen veure que al minut 28 el 2-1 pujava al marcador desprès de que Estefania marquès el seu segon gol. Ana Belén posava el 3-1 al minut 40 i dos minuts abans de la mitja part, Arantxa va fer pujar el 3-2 al marcador amb el que s'arribaria a la mitja part. A la segona part, les vallesanes varen posar la posessió de la bola i la intenció en el joc, i les locals es varen posar més a la defensiva, molt ordenades al darrera e intentant sortir a la contra, però el resultat del partit no va variar i el 3-2 es va convertir en definitiu. Així, les de Les Borges Blanques es col·loquen cinquenes, un punt per sobre de les sisenes i les sabadellenques queden amb 9 punts per sobre del descens directe.

Soses - Cerdanyola B     3-3
Espectacular partit de futbol en un camp on la gespa segueix fent patir els turmells dels que hi juguen, on les visitants varen plantejar el partit esperant a darrera a les blau-granes i sortint a la contra, de manera que així al minut 17, Marta posava el 0-1 al marcador, que semblava posar molt difícils les coses a les locals, ja que les vallesanes es tancaven molt bé defensivament, fins que al minut 34, en jugada d'estratègia, Bàrbara posava el 1-1. Diana Bogarín, però al minut 43 posava el 1-2 per arribar amb aquest resultat al descans. Només sortir al camp, de nou, la capitana de les verd-i-blanques, Diana, posava el 1-3 al marcador que semblava sentenciar el partit. Les locals no s'acostumen a rendir i al minut 51 varen recuperar una pilota entre la defensa visitant i Meritxell, en possible fora de joc, va rebre la bola per posar el 2-3 que donava esperances a les locals d'empatar, cosa que varen fer al minut 84, quan Cristina Polo va rebre la bola desprès d'una falta a favor del seu equip per posar el 3-3 definitiu. Amb les lleidatanes llençades a l'atac, el Cerdanyola va estar a punt de marcar a la contra, però la portera local, va salvar els mobles amb seguretat. Aquest resultat fa que les locals segueixin 10 punts per sobre del descens i les visitants també segueixin 6 punts sobre el descens directe, però amb ja 8 jornades per al final de Lliga.