La base.

La Base del femení.

Juvenil-Cadet:
CE Sabadell - CP San Cristóbal 11-0
Un altre partit on les arlequinades varen passar com una piconadora per sobre de les seves rivals. Poc va poder fer l'equip visitant en el derbi comarcal i ja al minut 3, Sara Palmiero havia posat el 1-0 al marcador. Encara que el 2-0 va ser en pròpia porta, les arlequinades van anar per feina i el partit estava resolt a la mitja part, amb un clar i contundent 6-0, però l'equip no té fré i a la segona part varen seguir amb intensitat, ritme i ganes de futbol per acabar el partit golejant amb un clar 11-0. Aquest resultat, unit amb l'empat a Puig-reig de l'EF Barberà, dona encara més avantatge al CE Sabadell en vistes a la primera plaça del grup. La taula classificatòria queda així:

CE Sabadell - UE Sant Andreu 6-2
No ho volien les quatribarrades posar-ho fàcil i desprès de donar molta guerra en el primer quart d'hora de partit, fins i tot es varen posar davant el marcador amb un gol de Nàdia Sánchez al minut 17, que sols va tardar 4 minuts en ser contestat amb l'empat per Judith Cervantes i amb dos gols més de la jugadora arlequinada. Llavors el CE Sabadell va despertar i va solventar el partit aconseguint merescudament els 3 punts, que combinats amb la sorprenent derrota del Molins de Rei a Igualada per 7-3, fan que les vallesanes treguin 5 punts d'avantatge davant les seves rivals per a la segona plaça:

PuntsJugatsGols Fav.Gols ContraBalanç

1F.C. Barcelona54182158+207

2C.E. Sabadell431810635+71

3Molins de Rei381812952+77

4Espanyol B381811447+67

Infantil-Aleví B:
Aquesta setmana, el CE Sabadell d'aquesta categoria, descansava i segueix vuitè, amb 12 punts en 16 partits.

Aleví-Benjamí- Prebenjamí:
Espanyol - CE Sabadell 22-1
Poca història d'un partit en el qual es va visitar al líder i en el qual totes les jugadores arlequinades varen jugar. Sincerament és una derrota àmplia, però les filosofies dels dos clubs son diferents, i encara que la derrota sembli molt dura, les nenes arlequinades aprendran d'ella, i no només com a jugadores de futbol. Es va perdre una posició, ja que el Canyelles va guanyar a les col·listes i ara l'equip va desè, amb 12 punts en 16 partits.