La base.

Els resultats del nostre futur sobre la gespa (Foto: Pedro Salado).

Juvenil-Cadet:
Badia del Vallès - CE Sabadell     1-7
Les arlequinades es desplaçaven a Badia per afrontar la visita a les quartes classificades en un camp força difícil per arrancar la victòria, però varen complir molt millor del que s'esperava d'elles, i van fer un partit d'autèntiques campiones. Ja al minut 11, Andrea va fer pujar el 0-1 al marcador i Patrícia i Christina varen posar el 0-3 abans dels vint minuts, per desprès asserenar una mica més el joc i per rematar a les rivals amb un gol de Patrícia a la mitja hora i un altre de Christina gairebé al descans per anar a la mitja part amb un contundent 0-5. A la segona part, Christina va marcar al minut 46, i el CE Sabadell es va dedicar a treballar més alguns aspectes tàctics en vista dels propers partits enlloc de fer més sang a les locals, encara que Sara Zauner també va marcar un gol i va posar el 0-7 al minut 62. El partit poca història més va tenir, a part de que les locals varen aconseguir el gol de l'honor a l'últim minut de partit.

Amb aquest resultat, les arlequinades ja es posen amb 48 punts i segueixen amb 5 de diferència sobre el Cerdanyola, amb la gran avantatge de tenir 2 partits menys que les seves perseguidores i el goal-average guanyat respecte a elles. La taula classificatòria queda així:

Llevant Les Planes - CE Sabadell     4-3
Greu entrebancada de l'equip en la seva visita a les setenes classificades en un partit on ningú s'esperava una victòria còmode però tampoc una derrota on les jugadores arlequinades no varen trobar-se còmodes sobre el camp els primers 10 minuts, als quals varen arribar perdent per 2-0 i varen rebre un dolorós 3-0 al minut 40. La reacció de les vallesanes va començar allà, i al minut 44 Ainoa Segura va posar el 3-1 al marcador, contestat però al minut següent amb un altre gol de les locals. Cristina Gómez i Laia Santos varen marcar per a les nostres abans del xiulet final, però no va servir per a poder sumar i la classificació es torna a apretar amb les perseguidores, Molins de Rei i Espanyol B, que no varen fallar rebent a Vilafranca i Europa respectivament:

CE Sabadell - CE Manresa     0-8
Partit horrible de les arlequinades, on res va sortir bé i on les visitants varen començar marcant ja al minut 3. En cap moment es va tenir claredat en el joc local mentre que les visitants varen aprofitar els moments més irregulars de les vallesanes per anar ampliant el marcador i deixar un poc decorós resultat al marcador, que fa que el CE Sabadell resti a la vuitena plaça, amb 12 punts en 17 partits, empatada amb la novena plaça, Sant Celoni, amb idèntica puntuació.

Aleví-Benjamí- Prebenjamí
CE Sabadell - EF Bonaire     0-12
Les quartes classificades es presentaven a Sabadell amb ganes d'emportar-se els 3 punts i ho varen aconseguir de manera escandalosa, amb un resultat excessiu, però que també va ser fruit de la diferència d'edat de les dues plantilles que es varen batre sobre la gespa. Els gols varen anar caient a favor de les verdes de manera clara i el nostre CE Sabadell, va desè, amb 12 punts en 17 partits disputats i a sols un punt de la novena plaça, ocupada per el Canyelles.