La Base.

El Juvenil-Cadet va ser homenatjat abans del CE Sabadell - Guadalajara masculí Sènior (Foto: Pedro Salado).

Juvenil-Cadet:
CE Sabadell - Sant Cugat Esport     2-1
Nova victòria d'un equip que està batent rècords. El millor de la tarda del dissabte, va ser saltar a la Nova Creu Alta per a ser homenatjades com cal per el seu campionat, com podeu veure a la fotografia de capçalera que els dediquem a totes les jugadores. Si algú en desitja una d'original, en format .jpg, només cal que escrigui un mail a futfemsabadell@gmail.com i li serà enviada junt amb 3 originals més de l'homenatge. Totes les fotografies son cedides per Pedro Salado, fotògraf oficial del CE Sabadell FC i col·laborador d'aquesta plana.

PBB Viladecans - CE Sabadell     1-12
Victòria sense paliatius en el desplaçament a Viladecans. Ja al minut 20 s'anava 0-2 i les arlequinades es varen donar un festí a costa de les locals.
Ara, el CE Sabadell segueix a la quarta plaça, a un sols punt de Molins de Rei i d'Espanyol B, a falta de sols una jornada per al final de Lliga.

Infantil-Aleví B:
CE Sabadell - Martorelles     3-1
En el duel entre equips arlequinats, era Erin Espada la que en el minut 8 posava per davant a les locals, en un partit on la igualtat va ser la nota predominant, i on fins el minut 32 no es va tornar a moure el marcador, també a favor de les sabadellenques, marcant Estel Landri al minut 32 el 2-0. El  tercer per a les locals arribaria al minut 45, obra de Míriam Martín, i el gol de l'honor cauria al minut 64, marcat per Paula Quiles.
Amb aquest marcador, el CE Sabadell escala fins a la vuitena plaça, dos punts per sobre de les novenes, a falta d'una sola jornada per acabar la Lliga.

Aleví-Benjamí- Prebenjamí
CE Sabadell - EF Barberà Andalucia     3-3
Duel entre dos equips molt igualats sobe la gespa, on l'empat va ser el resultat més just que podia donar-se, ja que les locals varen anar sempre per darrera del marcador, però sempre van donar molta més sensació d'equip. Per les visitants, una gran Carla Aceituno va marcar els tres gols i per les locals, Carla Ramos, Elena Alcelay e Irene Corral, varen marcar els tres gols.
L'equip queda doncs en novena plaça, empatat amb la desena plaça i tres punts per sobre de la onzena, ocupada per el CF Igualada, equip amb el que s'enfrontarà aquest dissabte a Olímpia a les 12.30.