dimarts, 13 de març del 2012

Primera Catalana (i II)

La Planada va donar la sorpresa positiva de la jornada (Foto: Pedro Salado).

U. At d'Horta - CE Llerona     0-6
Resultat molt ample en un partit on en la primera part, a pesar de que les visitants es varen posar amb el 0-1 al minut 5 amb gol de Júlia, es varen viure uns primers 45 minuts molt igualats, fins que al minut 43 Nany va posar el 0-2 amb el que s'arribaria a la mitja part. A la segona part, Nany de nou va marcar als 5 minuts del període i les locals es varen desinflar definitivament, mentre que el Llerona va aprofitar 3 contracops més per posar un contundent 0-6 al marcador. Amb aquest resultat, les locals queden onzenes, amb 25 punts i 9 per sobre del descens, mentre que les visitants es mantenen a la quarta plaça, amb dos punts menys que les terceres, EF Montcada, encara que amb el goal-average guanyat i 5 punts per sobre de la cinquena plaça, on se situa el Sant Quirze del Vallès.

ENFAF - Soses     2-4
El Soses es desplaçava a Alàs per a visitar a les col·listes, convençudes de que aconseguirien la victòria desprès de les seves últimes dues derrotes, i varen aconseguir els 3 punts, però amb més dificultat del que es podia preveure. De bon principi, al quart d'hora, es varen posar per davant del marcador i el 0-2 el va posar abans de la mitja hora, per arribar a la mitja part amb aquest avantatge, i als pocs minuts de la segona part va marcar l'equip lleidatà el 0-3, desprès va començar a caure en la relaxació i les locals en 5 minuts varen marcar 2 gols que ajustava el marcador, amb un 2-3 molt perillós per a les visitants, que en cap moment van perdre però la calma i Meritxell Florensa, al minut 83 va posar el resultat definitiu que manté a les locals en la última plaça, amb la salvació a 16 punts, totalment defenestrades i al Soses Femení amb 3 punts que les permeten escalar fins a la novena plaça, amb 10 punts de matalàs sobre les places de descens.

UD La Planada - Pardinyes     3-1
La gran sorpresa de la jornada va passar a Sabadell, on el líder, que fins aquest moment no havia deixat de guanyar cap partit fora de casa, visitava a unes necessitades rivals que seguien mirant amb desconfiança la zona de perill de la taula classificatòria i es varen trobar a un equip, que va sortir al camp amb molta intensitat i en tromba, marcant el 1-0 al minut 3, obra de Sandra Sánchez, per mantenir aquesta diferència al marcador fins a la mitja part, amb una actuació molt destacada de la central local, Aroha Medina, que no va permetre en cap moment que Rosi Sabaté, la golejadora lleidatana es mogués amb comoditat. Però la segona part va començar amb una mala notícia per a les locals. Als 4 minuts les gualdinegres posaven el 1-1 al marcador i semblava que començaven a agafar el pols al partit, i amb les locals que semblaven haver perdut la frescura i la força de la primera part, fins que en una bona recuperació de la defensa local, va acabar amb el 2-1, obra de Sara García al minut 61. Les visitants començaren a perdre els nervis i varen tallar força violentament un parell de contracops locals, cosa que va escalfar l'ambient tant al camp com a la grada, i encara que dominaven la pilota no aprofundien en cap moment ni arribaven amb comoditat a l'arc local, fins que al minut 82, pujava el definitiu 3-1 al marcador, gol de Mireia Aguilar, el seu setzè de la temporada i el que donava la tranquil·litat a l'equip vallesà, que va haver d'aguantar els últims minuts les presses visitants i la duresa que varen aplicar, amb algun conat de baralla als minuts finals tallats perfectament per l'àrbitre Pere Llorenç Costajussà. Amb aquest resultat, les locals es posen desenes, amb 10 punts sobre la zona de descens directe i les visitants, segueixen líders, però amb sols 1 punt sobre el segon classificat, Bellavista Milan, que li té guanyat el goal-average.