diumenge, 25 de març del 2012

UD La Planada - Santa Eulàlia de Ronçana 3-3

Tarda molt calorosa on la UD La Planada ha sumat de nou un punt (Foto: Jordi Romagosa).

Partit molt intens entre les desenes i les vuitenes de la categoria el que s'ha viscut aquesta tarda al municipal La Planada - Can Déu, i que ha acabat com el rosari de l'aurora amb una mica de tot en els últims minuts del partit.

Ja de bon inici, en la primera jugada, la local Sandra treu una falta lateral, la portera visitant Macarena no atrapa la bola i una atenta Mireia remata a gol per posar el 1-0 al marcador. Les visitants despertaven i començaven a dominar i a fer-se amb el domini de la bola, amb perilloses arribades, ben aturades per Virginia, que ha fet un meritori partit avui, però que res ha pogut fer, al minut 17, quan el Santa Eulàlia ha robat una bola a la frontal de l'àrea de La Planada i Cristina Tirado l'ha afusellat, per posar el 1-1 al marcador. Les carabasses estaven tocades, i les verd-i-blanques han anat guanyant metres, fins a embotellar a les locals en el seu camp, però l'entrada de Míriam ha donat un canvi a la dinàmica, igualant força les ocasions de gol per als dos equips, i on el màxim perill ha sigut un travesser visitant. Amb el 1-1 s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part, les visitants han espavilat molt, s'han estirat tàcticament sobre el terreny de joc amb més notorietat, però no han estat molt afinades amb el que acostumen a dominar més, el toc de pilota, ja que la superfície del camp, de terra, res té a veure amb el camp de gespa artificial on entrenen i juguen els seus partits. En canvi, les locals han notat la baixa de Aroha Blanch, i han patit força en defensa, però han tirat de valentia, intensitat i valor per a mantenir-se al partit, a pesar de que han patit molt més físicament, ja que amb només tres efectius a la banqueta, el sol i la calor han anat enfonsant la fortalesa de l'equip. Tot i així, quan semblava que estaven més enfonsades, rebent el 2-3 al minut 84, amb un altre gol d'una Cristina Tirado que ha fet un partit molt remarcable, l'equip visitant ha perdut els papers, i desprès de la merescuda expulsió per rebre la segona groga de la pròpia Tirado, també ha rebut les expulsions de Laia Margenat, Mariola Bisbal i Cristina Brustenga, i l'empat per part de Maria Michi, al minut 94.

Un final polèmic, amb un equip que no ha sabut encaixar l'empat, fa que les sabadellenques ja tinguin 10 punts de marge sobre el descens i que sumin el seu cinquè partit com a invictes en el seu camp, on s'han fet fortes i estan cimentant la seva permanència.