dimecres, 25 d’abril del 2012

8-0 i 3 punts més.

Les arlequinades varen fer un gran partit i en cap moment es van relaxar (Foto: Pedro Salado).

C.E. Sabadell     8-0     Sant Ignasi

C.E. Sabadell: Inés, Estefanía, Amanda, Cèlia, Cosi, Sandra, Peque, Mélody, Anna Muñoz Marisol i Carla López. També han jugat: Tania, Sònia Lorenzo, Melània, Yaiza, Arantza i Sara Zauner.

Sant Ignasi: Elena González, Vallbona, Cristina, Gabriela, Todolí, Amat, Carla, Anna Muñoz Farré, Anna Campolier, Puigserver i Balcells.

Gols: 1-0 Estefania (min. 6), 2-0 Amanda (min. 15). 3-0 Estefania (min. 22), 4-0 Marisol (min. 28), 5-0 Estefania (min. 32), 6-0 Anna Muñoz (min. 40), 7-0 Arantxa (min. 68), 8-0 Arantxa (min. 82).

En un bon horari però un mal dia, dimarts a les 20.45, el CE Sabadell afrontava el seu partit suspès en el seu dia, corresponent a la dissetena jornada de lliga, contra un equip de la part baixa de la taula classificatòria, el Sant Ignasi i al qual es va imposar amb molta fermesa i serietat.

El partit ràpidament es va posar de cara per a les arlequinades, ja que al minut 6, Estefania inaugurava el marcador, amb mestria per posar el 1-0 que demostrava que les arlequinades volien sentenciar ràpidament a les seves rivals. Al minut 15, una jugada ràpida per la banda acabava en els peus d'Amanda, que va fer un partit imponent en el seu extrem, per posar el 2-0 i set minuts més tard, al 22, de nou Estefania , va posar el 3-0 que pràcticament sentenciava el partit. Marisol, es sumava a la festa golejadora i la rossa central arlequinada posava el 4-0 al minut 28, Estefania marcava el seu tercer gol i el 5-0 per a les locals al minut 32 i abans de la mitja part, Anna Muñoz en un contraatac posava el 6-0 que recordava al mateix resultat a la mitja part de la primera jornada de lliga contra el mateix equip, però aquell cop a Sarrià.

A la segona part el CE Sabadell va preferir tenir un joc més de toc amb transicions llargues i amb moltes provatures de cara als últims partits de lliga, i no va tenir tanta mordent en la zona d'atac, encara que en cap moment va patir per cap de les arribades del Sant Ignasi e Inés Palmiero no va tenir quasi cap oportunitat per lluir-se. Les barcelonines van intentar ser també més serioses en defensa e intentar que la bola no arribés amb perill a les immediacions d'Elena, improvisada portera per al partit, però hauria de ser Arantxa, la que en el minut 68 posés el 7-0 i en el 82 tanqués el partit amb un altre gol, el 8-0 amb el que Antonio Pinzano, que va tenir un partit sense gaires complicacions, va firmar l'acta.

Destacar el debut de Sara Zauner, jugadora del Juvenil-Cadet en aquest partit amb el primer equip, i la bona actitud de les jugadores en un partit on ja no es jugaven gairebé res més que els 3 punts, ja que el CE Sabadell està en vuitena plaça, amb 38 punts, 5 per sobre la novena plaça i a 1 de la setena, ocupada per el Santa Eulàlia, al que li té el goal-average guanyat. En canvi, el Sant Ignasi, es troba en catorzena plaça, a 8 punts del CP San Cristóbal, i un partit pendent entre elles, a disputar el 1 de Maig, que decidirà probablement la seva sort definitiva a la lliga.