dissabte, 21 d’abril del 2012

CE Sabadell - FC Sant Quirze 5-1

Les arlequinades han remuntat un partit que se'ls ha posat en contra (Foto: Pedro Salado).

C.E. Sabadell     5-1     F.C. Sant Quirze

C.E. Sabadell: Sílvia Piñol, Yaiza, Estefanía, Amanda, Cèlia, Cosi, Peque, Arantxa, Melània, Marisol i Carla López. També han jugat: Tania, Vericat, Anna Muñoz, Sònia Lorenzo i Mélody.

F.C. Sant Quirze: Desiré Martínez, Lídia Rúbio, Desirée Moya, Cristina, Marta, Gema Pacheco, Girbau, Raquel, Quiles, Anna i Carmen. També han jugat: Andrea i Haidée.

Gols: 0-1 Carmen (min. 15), 1-1 Marisol (min. 47), 2-1 Sònia (min. 50), 3-1 Estefania (min. 69), 4-1 Estefania (min. 83), Tania (min. 87).

En els principis del partit, res feia preveure el resultat final, amb dos equips estudiant-se d'inici, encara que ha sigut Arantxa, la que al minut 7 ha provat si Desiré Martínez aturaria un fort xut des de la frontal, com així ha sigut, i les visitants son les que han inaugurat el marcador, quan al quart d'hora, Mari Carmen Monroy ha posat el 0-1 al marcador desprès de recollir una bola refusada en una jugada de córner que les arlequinades no han sabut treure de la seva àrea, i Sílvia no ha pogut fer res per evitar el gol desprès d'una canonada considerable. Les locals els ha costat molt entrar un altre cop al partit, i han arribat amb fermesa a la porteria contrària al minut 32, quan en una falta sobre Estefania, ha sigut llançada per ella mateixa, però massa centradeta i alta, sense representar perill per a les escalivades. Fins a la mitja part, un duel bastant equil·librat, amb predomini dels encerts defensius per part dels dos equips i un 0-1 força just amb el que ha acabat aquest temps, ja que han sigut les visitants les que han portat la veu cantant en el mig del camp i més encert de cara a porta.

A la segona part, l'entrada de Tania, Sònia i Sandra han canviat considerablement el partit. El joc de les arlequinades fluïa amb més intensitat, i en la primera jugada, al minut 47, Marisol de falta ha empatat el marcador. Llavors el Sant Quirze estava tocat, i només faltava el gol de la jornada i potser de la lliga, quan Sònia Lorenzo, veia a Andrea lluny de sota pals i amb el sol de cara, i disparava, des de 40 metres per sobre la portera i posava el 2-1 al minut 50. Les sabadellenques havien fet el més difícil i començaven a remenar més la bola, apoderant-se del mig del camp i només la defensa visitant les podia aturar, fins que al minut 69, Estefania posava el 3-1 que posava el partit molt difícil per a les escalivades. En aquest moment, les mussoles tenien que llançar-se més a l'atac, però el físic els començava a fallar de manera alarmant, ja que  amb un sols canvi de camp, amb moltes baixes i amb alguna jugadora tocada físicament sobre el camp, no podien competir en igualtat de condicions amb les blanc-i-blaves. I arribaria el 4-1, quan al minut 83, Estefania rematava de cap una encertada passada i sentenciava el partit, que tindria com a colofó el gol de Tania, al minut 87, entrant en diagonal cap a porteria, ha regatejat a una de les defenses verdes, i quan la portera esperava la passada de la mort, la jove extrem disparava per el pal curt per posar el 5-1 definitiu al marcador.

Partit amb dues cares totalment diferenciades en dues parts que podien haver sigut perfectament de dos partits diferents, on el marcador final no reflexa realment el que s'ha vist sobre el terreny de joc, ja que a la primera part hi ha hagut predomini del FC Sant Quirze i a la segona part, el CE Sabadell ha dominat, acabant anul·lant al seu rival en els últims minuts.

Totes les fotos del partit al Flickr oficial del CE Sabadell: FOTOGRAFIES PEDRO SALADO