divendres, 20 d’abril del 2012

CE Sabadell - Sant Quirze

 -  

CE Sabadell FC - FC Sant Quirze

Aquest dissabte, 21 d'Abril, a les 16.15 hores, es disputa un dels partits més esperats del campionat. El CE Sabadell rebrà en el seu camp d'Olímpia al FC Sant Quirze, en partit corresponent a la 26ena jornada de lliga, i arbitrat per en Nicolás Horna.

El CE Sabadell, situat en vuitena plaça, amb 32 punts en 24 partits vé d'una derrota en el seu derbi contra la UD La Planada, però amb la feina molt encarada de cara a la permanència, amb l'objectiu gairebé cobert, però amb l'espina clavada per el 3-0 rebut a la primera volta en el camp de les mussoles. Les arlequinades tenen un gran rendiment a casa, on han vençut en 6 dels 11 partits que hi han disputat, cosa que representa el 54'5% dels partits a casa guanyats, sent el novè millor local, però el sisè millor equip com a local en gols a favor, promediant una mitjana de 3'45 gols a favor a casa.

El FC Sant Quirze, per la seva banda, vé d'un partit suspès a casa, i de tres derrotes consecutives en els últims partits, amb 9 punts més que les arlequinades i sent el quart millor equip com a atacant a la lliga, amb una mitjana de 2'77 gols per partit, i on a més, com a visitant, ha aconseguit 7 victòries en els 13 partits jugats, cosa que representa haver guanyat el 53'8% dels partits disputats fora del seu estadi.

Comentar també que el Sant Quirze no podrà alinear una de les seves millors jugadores, Cristina Pacheco, sancionada amb un partit, ni podrà acudir amb el seu primer entrenador, Miquel Martínez, sancionat amb 3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada