diumenge, 22 d’abril del 2012

Diumenge de futbol

No només hi ha futbol de milionaris. En el femení es juga per amor a l'esport.

El futbol no va acabar dissabte. Avui hi ha hagut també futbol encara que no ho semblés. Tot el dia han repetit per la petita pantalla un partit que varen jugar ahir, i han parlat de dos equips que son molt importants i molt grans, però el que realment fa gran aquest esport, son els milers de jugadors que hi juguen cada setmana i sense ser tant coneguts, però igualment protagonistes cada setmana en els seus minuts de joc.

Primera Divisió Femenina:
Hem assistit a l'últim partit d'Adriana Martín abans de marxar a la lliga d'Estats Units, on s'ha aixecat el tancament patronal, i on jugarà aquesta temporada en els Western New York Flash, actuals campiones de la WPS, i ens ha regalat un comiat amb el seu equip fins a dia d'avui, l'Atlético de Madrid, realment encomiable. Ha marcat 4 gols dels 8 amb els que l'Atlético ha liquidat al Collerenc balear, amb un còmode 8-0 que permet al seu equip seguir en sisena plaça, prop dels llocs que permeten jugar la Copa.

Dels altres partits, destacar el València-FC Barcelona, amb un 0-2 final que segueix donant a les catalanes 6 punts d'avantatge sobre l'Athlelic, que ha vençut el seu partit contra el Lagunak per 3-0 i la victòria de la UE L'Estartit sobre el Màlaga per 2-0 que li permet augmentar la diferència amb el descens en 4 punts. Per acabar, recordar que divendres va obrir la jornada amb un Espanyol-Llevant, acabat amb 0-0 que significa per a les periques seguir terceres, però quedant-se ja sense opcions matemàtiques a la Lliga i per a les granotes, el seu desè empat, sent de llarg l'equip que més partits ha igualat en el campionat i quedar ja a 4 punts dels llocs de Copa.

Segona Divisió, grup 3:
El Llevant Les Planes ha guanyat 1-3 al Lleida i ja s'ha classificat per la fase d'ascens a Primera divisió, a pesar de que el Nàstic ha guanyat al Vic 3-1 i es porten sols 3 punts de diferència, per que les de Sant Joan Despí tenen el goal-average favorable. Terceres seran el Girona, que ha empatat 0-0 a la ciutat esportiva culer. Per la part baixa, la UE Sant Andreu l'ha tornat a fer grossa, guanyant a l'Espanyol B per un clar 2-0 i aconseguint la permanència matemàtica sense haver d'esperar el resultat dels altres equips implicats en la zona baixa, que també els han afavorit, amb un Badalona-Sant Gabriel amb 0-2 que ha salvat a les de Sant Adrià, un 1-2 entre el Vilafranca i el CDP Oscenses que ha condemnat a les del Penedès a part de les ja naixades baturres i el punt culminant ha sigut un CE Europa-Cerdanyola FC que ha finalitzat 3-3, amb el descens de les gracienques.

Preferent Catalana:
El Lloret, guanyant a Riudeperes per 2-7 s'ha posat líder, aprofitant la derrota de la EF Bonaire a casa contra l'Espanyol C, el líder, per 0-1, amb el que les selvatanes ara treuen 2 punts a les egarenques. Quartes, i a 3 punts del Lloret seguirà l'AEM Lleida, que ha suat de valent per guanyar al Sant Cugat per 1-3, remuntant el partit. A la zona baixa, Suburense, Les Preses i Xaica ja estan sentenciades, mentre que si hi ha al final 1 descens compensat, ara seria un propietat de la U. Prat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada