Bon partit local (Foto: Pedro Salado).

F.C. Sant Quirze     3-2     U.D. La Planada

F.C. Sant Quirze: Desiré Martínez, Lídia Rúbio, Desiree Moya, Cris Pacheco, Morales, Gema Pacheco, Girbau, Raquel Garcia, Anna, Carmen i Desirée Rúbio. També va jugar: Haidée.

U.D. La Planada: Virginia, Sara Garcia, Judit, Bonsi, Saray, Mireia, Michi, Sara Sancho, Arantxa, Sandra i Aroha. També varen jugar: Débora, Míriam, Verónica, Arribas, Andrea i Bautista.

Gols: 1-0 Gema Pacheco (min. 7), 1-1 Michi (min. 38), 2-1 Morales (min. 56), 3-1 Gema Pacheco (min. 57), 3-2 Aroha Medina (min. 67).

Partit corresponent a la 27ena jornada de Lliga, sense necessitats greus per a cap dels dos equips, però amb 3 punts en joc que volien els dos equips i el més important, és un partit que al ser entre dos clubs força propers hi ha molta coneixença entre jugadores i sempre és una motivació especial intentar guanyar a l'equip en el que juga una antiga companya, rival o fins i tot amiga. Així, i de bon principi, el partit va estar mogut, amb un gol al minut 7 de Gema Pacheco, que posava el 1-0 que el Sant Quirze sabria mantenir, encara que el partit estava molt igualat en totes les facetes del joc, fins el minut 38, que Michi posava el 1-1 al marcador amb el que s'arribava a la mitja part, encara que els últims minuts del primer temps van ser per a les visitants, que tenien a les mussoles una mica desconcertades i amb moltes ganes d'arribar al descans per a poder reordenar les seves línies de joc.

A la segona part, i ja al minut 55, Débora es guanyaria la primera groga del partit en una dura entrada a Desirée Rúbio, i tot seguit, Morales en un fort xut, posava el 2-1 i l'avantatge per a les locals, que al minut següent augmentaria amb un altre gol de Gema Pacheco, per posar al minut 57 el 3-1 que començava a decidir el partit, però al minut 67, en una falta, la inevitable Aroha va aconseguir posar el 3-2 que apretava el marcador i que feia perillar la victòria de les escalivades. A partir d'allà, el partit va entrar en una dinàmica de presses per part visitant, pèrdues de temps per part local i duresa per part dels dos equips, on Mireia Aguilar i Lídia Rúbio van fer dues dures entrades on la targeta groga podia haver sigut carbassa i en els últims minuts el partit es va escalfar en excés i es va organitzar un conat de tangana i diverses protestes contra l'àrbitre es varen traduïr en la expulsió de Sara Sancho i de Michi per part de l'equip de La Planada.

El partit, va acabar sense més problemes i amb un ajustat 3-2 al marcador que dona els 3 punts a les locals.