dilluns, 2 d’abril del 2012

Jornada 24 (I)

Sorpresa a Santa Eulàlia de Ronçana.

Santa Eulàlia Ronçana - Sant Quirze     3-1
Sorpresa relativa la que es va poder veure en aquest partit, ja que les locals l'afrontaven amb 4 baixes molt importants, entre les quals Margenat, màxima golejadora de l'equip i Tirado una de les que més passades de gol ha fet aquesta temporada, i en canvi el Sant Quirze va anar gairebé amb el seu millor 11 inicial. Malament va començar el partit per a les mussoles quan al minut 12 Clàudia va posar el 1-0, i a pesar de dominar, les de Sant Quirze no materialitzaven les ocasions que creaven, fins que just abans del descans, Moya feia el 1-1 amb el que s'arribaria a mitja part. El segon temps, començaria com el primer, amb un gol al minut 54 per a les locals que feia tornar a jugar contra-rellotge a les escalivades, però aquest cop no aconseguirien igualar el marcador, i en canvi les verd-i-blanques marcaven el 3-1 definitiu al minut 79. Així, les locals segueixen setenes, amb 36 punts en 24 partits i amb la feina feta aquesta temporada, i les visitants seguiran sisenes, amb 41 punts, però amb la cinquena plaça ja a 7 punts.

Soses - CE Llerona     0-3
El camp no estava per floritures, a pesar dels esforços de l'equip local per tenir-lo en condicions (i protegir a les jugadores dels aspersors) i el Llerona va plantejar un partit pràctic, on ja als vint minuts havien marcat el 0-1, obra com no, d'Anna Molet, que va aprofitar una passada molt llarga que va fer-la passar sobre la portera, i on en un dur xoc, la menuda davantera visitant es va emportar la pitjor part, però va poder continuar el partit, que es va igualar força, però que al minut 44, en un penal protestat per les locals es va decidir, amb el 0-2 marcat també per Molet. La segona part va ser també força igualada, però les lleidatanes es varen anar desinflant, ja que a mesura que anaven passant els minuts es veien menys capaces de remuntar el resultat. Al minut 78, una clara falta va ser llançada perfectament per Zaida, que amb un golàs va posar el definitiu 0-3 al marcador. Amb aquest resultat, les blau-granes queden novenes, 10 punts per sobre del descens directe, però 5 punts per sobre de la 13ena plaça, i les visitants, en canvi, segueixen terceres, a 8 punts de la segona plaça.

CECF Les Garrigues - ENFAF     7-0
Resultat molt definitori del que va ser el partit i del que es pot aplicar per la temporada que estan fent els dos equips. Les locals varen sortir molt endollades en el seu camp, on en tota la temporada sols han cedit en dues derrotes i un empat, i encara que aquest cop els va costar 27 minuts obrir la llauna andorrana, desprès van sentenciar abans del descans amb un 4-0 clar. A la segona part, van seguir donant un recital de joc mentre les visitants intentaven no rebre masses gols, i el partit va acabar amb el contundent marcador, fent que les de Les Borges Blanques marquin 7 gols a casa, la millor marca per a un partit en el seu terreny aquesta temporada. Amb aquest resultat, les morades gairebé sentencien la cinquena plaça al seu favor e intentaran aprofitar les errades de Montcada i Llerona per intentar acostar-se a la tercera plaça, a 7 punts. Per la seva part, l'ENFAF segueix en la cua de la classificació, intentant acabar la temporada el millor possible, però portant ja 11 derrotes consecutives, i si perden la propera jornada, igualaran la seva fatal marca de 12 derrotes consecutives.