dimecres, 18 d’abril del 2012

Jornada 25 (i II)

El Lourdes, a un sol punt del descens efectiu.

U. At. d'Horta - Sant Ignasi     5-2
Derbi de Barcelona amb el descens en joc. 8 punts separaven abans del partit, però les visitants, amb 2 partits menys jugats podien aconseguir guanyar i posar les coses molt complicades a les locals, i així varen començar, marcant Adriana Ruiz el 0-1 al minut 16, i mantenint l'avantatge, defensant força bé fins que a partir de la mitja hora de joc, Mireia Encina marcava 1 penal i un altre gol, per remuntar el partit per arribar a la mitja part amb aquest 2-1 al marcador. A la segona part, les locals es varen estirar una mica més i Susana al minut 58 i Raquel al 66 varen quasi sentenciar el partit. Amb 4-1 al marcador, Carolina Nijssen va marcar el 4-2 al minut 82, però Gemma tancava l'esperança a les de Sarrià al minut 85 amb el 5-2. D'aquesta manera, les locals queden amb 28 punts en 25 partits i 11 punts sobre el descens directe, mentre que les de Sarrià, s'enfonsen i segueixen amb la catorzena plaça, 5 punts darrera del CP San Cristóbal, equip que les precedeix.

Cerdanyola B - CECF Les Garrigues     0-1
Derrota per la mínima del Cerdanyola en un partit molt tàctic en la seva primera part, on cap dels dos equips va fer cap bogeria llençant-se a l'atac i on els dos conjunts van preferir guardar la roba que no arriscar-se a encaixar algun gol que li compliqués el partit. A la segona part, es va viure una repetició de tot el vist anteriorment, fins que al minut 73, Alba Capdevila va establir el 0-1 al marcador. A partir d'aquell moment, les vallesanes es varen transformar i tot varen ser presses, bona construcció però sense finalització, mentre que les de Les Borges Blanques varen fer-se fortes en defensa i sortien a la contra, encara que sense molt criteri. Al final el 0-1 va quedar al marcador i ara les locals segueixen 7 punts sobre el primer equip en descens, Sant Ignasi, però amb 2 partits més que aquesta i 2 punts sobre la perillosa 13ena plaça ocupada per el CP San Cristóbal, i les liles segueixen cinquenes, amb 51 punts en 25 partits, fent una temporada realment espectacular.

CE Llerona - UD Lourdes     10-2
Contundent resultat el que va endossar un Llerona que és la sensació i sorpresa del grup al Lourdes, que ja està quasi a l'abisme del descens matemàtic, en un partit on les locals varen sortir en tromba i al minut 9 ja guanyaven per 2-0. Els gols varen anar caient inevitablement, i a la mitja part es va arribar amb un contundent 7-0, que podia haver sigut més ample si l'àrbitre hagués xiulat un clar penal a favor de l'equip parroquial. A la segona part, les blaves varen jugar una mica més relaxades i varen marcar el 8-0 de penal al minut 55, mentre que en el 64, per fi, Marta Redondo va posar el gol de l'honor visitant, també de pena màxima, i fins i tot varen marcar les visitants un altre gol, el 8-2 al minut 76, obra de Marina. Les locals, per mitjà d'Anna Molet, que en el partit va marcar 7 gols varen rematar amb 2 gols més en els últims minuts. Ara, les de Les Franqueses segueixen terceres, empatades a punts amb la EF Montcada, amb el goal-average guanyat, i per contra el Lourdes segueix penúltimes i si deixen de guanyar un sol partit, ja son definitivament a Segona Catalana.