dimarts, 17 d’abril del 2012

Jornada 25 (I)

Suspensió a Sant Quirze.

FC Sant Quirze - Bellavista Milan     Suspès 1-0 minut 30
Es presentava com un dels partits més interessants de la jornada i realment va ser-ho els 30 minuts que es varen disputat. Ja per començar, Raquel marcava un golàs de falta des de la frontal de l'àrea al minut 2, per posar el 1-0 al marcador i les visitants reaccionaven posant molta més intensitat al partit, en el qual es va veure moltes anades i vingudes i molta qualitat per les dues esquadres, fins que al minut 30, Carralero, ex del Sant Quirze, treia ràpidament a les cames d'una rival, Cris Pacheco, la bola i l'àrbitre parava el joc per ensenyar la groga a la jugadora local, seguidament les dues jugadores tenien una petita discussió verbal, sense més, i la jugadora escalivada rebia la segona groga, davant la indignació de la parròquia local. En aquells moments, l'àrbitre, Joan Fàbregas, decidia també expulsar a l'entrenador de les mussoles i tot seguit, veient la ingovernabilitat del partit, enfilava camí dels vestuaris. Ara, la FCF haurà de decidir sobre el partit, i se suposa que decidirà quan, com i on acaba la hora llarga de partit que resta.

ENFAF - Santa Eulàlia     0-5
Les locals es presentaven amb les jugadores justes per complimentar l'11 inicial i durant tota la primera part varen mantenir una gran disciplina tàctica, que va fer que les vallesanes només anessin al marcador amb un exigu 0-1 a la mitja part, obra de Laia Margenat, una de les seves millors jugadores al seu favor. A la segona part, Cristina marcaria el 0-2 al minut 62, i poc desprès en una desgraciada jugada, Estefania es faria en pròpia  porta el 0-3 al 65. Amb el cansament físic acumulat de les locals, les blanc-i-verdes varen aprofitar per posar un 0-5 definitiu i excessiu al final del partit. Així, les locals segueixen últimes, amb sols 1 victòria en els 26 partits disputats, i les vallesanes es posen ja en 39 punts en 25 partits jugats, continuant en setena plaça de la classificació.

EF Montcada - Pardinyes     1-0
Derrota del líder a Can Sant Joan en un partit plantejat magistralment per part de les locals i que ha començat molt igualat, amb unes locals que aprofitaven conèixer perfectament les estretes mesures del camp per a treure'n tot el rendiment i unes visitants, que a pesar d'estar incòmodes per aquesta circumstància demostraven qualitat i perill en totes les jugades de les que disposaven de la pilota. Tot i així, a la mitja part s'ha arribat amb un just 0-0. En canvi, a la segona part, les vermelles han anat aguantant molt més el bon tó físic i al minut 64, Adriana ha marcat el 1-0. El partit ha canviat força i mentre les locals s'ho prenien amb calma i sortien a la contra amb fluïdesa, les lleidatanes demostraven molt nerviosisme i en cap moment han sabut empatar el partit. D'aquesta manera, la EF Montcada queda en quarta plaça, empatades a punts amb el Llerona, terceres, i el Pardinyes, seguirà líder, amb un sols punt sobre el Bellavista, que té un partit menys.