dilluns, 23 d’abril del 2012

Jornada 26 (I)

El CP San Cristóbal va poder empatar un partit que perdia per 3-0 a la mitja part.

UD Lourdes - CP San Cristóbal     3-3
Les locals sabien que havien de guanyar per no descendir matemàticament i varen sortir en tromba a per el partit, amb el que al minut 3 Yaiza havia posat el 1-0 al marcador, i els nervis començaven a posar-se a l'equip visitant. El 2-0 arribaria al minut 27, amb gol de Núria, que havia entrat feia poc al camp des de la banqueta, i les locals rematarien a les seves rivals al minut 42, quan Elvira posava el 3-0 amb el que s'arribaria a la mitja part. El descans va galvanitzar a les egarenques i varen sortir al camp de nou amb molta més actitud i oblidant-se de les protestes sobre l'actuació arbitral que les havia fet perdre els nervis durant el primer temps, i varen començar a posar setge sobre la porteria de Jenifer, que fins aquell moment havia tingut una actuació impecable, i quan no arribaven les seves mans, ho feien els pals, que van salvar 2 gols en dos bones jugades visitants. Semblava igualment que les parroquials no aixecarien cap, quan Mariona, que va jugar tocada físicament va començar la seva actuació estel·lar, marcant 3 gols, al minut 73, al 84 i al 86 que posaven un increïble 3-3 al marcador desprès de que a falta de 20 minuts semblés que les locals tenien el partit a les mans. Amb aquest empat final, les de Mollet confirmen el seu descens matemàtic, a pesar de la seva milloria en el joc, i les egarenques sumen un punt més que amb la resta de resultats fan que segueixin en una perillosa 13ena posició, però que també es posin 6 punts per sobre del Sant Ignasi, a pesar de comptar amb 2 partits més.

UD La Planada - U. At. d'Horta     3-2
Un principi de partit força igualat entre els dos equips feia preveure un partit força igualat, però a partir del quart d'hora de partit, les locals varen desaparèixer del terreny de joc i Yoselin va aprofitar per fer el 0-1 al minut 17. Les locals no aixecaven cap, a pesar de que la banqueta local es va moure amb rapidesa i Georgina, acabada d'ingressar al camp, va fer el 0-2 al minut 32, posant les coses molt difícils a les sabadellenques. Afortunadament, poc abans de la mitja part, Sara Garcia va fer el 1-2 al minut 44 amb el que es va arribar al descans. A la segona part, les visitants han sortit amb una actitud més defensiva, però la mateixa Sara Garcia els ha trencat els esquemes, marcant el 2-2 al minut 51. Llavors el partit ha entrat en una fase de molta més igualtat. Les carbassa-i-verd han tingut més domini del mig del camp, però s'estavellaven un i altre cop contra una ben treballada defensa barcelonina, fins que al minut 72, una de les millors centrals de la categoria, Aroha, ha tornat a donar els punts a les locals, per posar el 3-2 al marcador que les sabadellenques han sabut mantenir fins al minut 90. Amb aquest partit, les locals sumen ja 7 partits consecutius sense ser derrotades i ocupen la desena plaça, amb 33 punts. Les hortenques queden onzenes, amb 28 punts i 11 sobre el descens directe.

Santa Eulàlia de Ronçana - Cerdanyola B     0-3
Les visitants es presentaven al camp del Santa Eulàlia amb la necessitat de puntuar per no complicar-se la vida a la zona baixa de la taula, conscient de que era un equip que portava 9 jornades sense conèixer la derrota a casa, i que el Santa Eulàlia portava ja 4 jornades sense conèixer la derrota, però les estadístiques estan per trencar-les i així va ser, començant per un gol de Carla Bartolomé al minut 21 i aguantant el 0-1 fins al descans. A la segona part, el Cerdanyola es va tancar en defensa, sortint en comptades ocasions, amb molt bon criteri ofensiu, però deixant un perillós domini del mig del camp per a les locals, que varen tenir algunes clares ocasions per part de Laia Margenat, encara que no es va concretar cap d'elles. Amb les del Vallès Oriental bolcades a l'atac, el Cerdanyola va saber jugar les seves cartes als últims minuts i Blanca Rigau va marcar 2 gols als 87 i 89 per posar el definitiu 0-3. El Santa Eulàlia seguirà setè, sense a 2 punts del Sant Quirze, i les visitants seguiran dotzenes, però aquest cop amb 10 punts per sobre del descens directe i 4 punts sobre la tretzena plaça ocupada per el CP San Cristóbal.