dissabte, 7 d’abril del 2012

La base. Infantil-Aleví B

Els principis son durs, però s'ha de començar alguna vegada.

L'Infantil-Aleví B del CE Sabadell femení, també ha acabat la seva lliga. Enquadrat en el Grup 2 de Primera Divisió de la FCF, la categoria més alta, competeix en la mateixa categoria que l'Infantil-Aleví A, però ho fa amb un petit handicap, ja que acostuma a tenir una edat mitjana força inferior tant amb l'altre equip del CE Sabadell com amb la majoria dels seus rivals.

En la última jornada de Lliga, varen visitar el camp de la UD Lourdes, i varen perdre, contra les cinquenes classificades de la Lliga, en un partit on ja al minut 6 encaixaven el 1-0, i on l'equip local va ser força superior a les arlequinades, on Erin Espada va marcar el gol de l'honor arlequinat, en un camp, on a part de bon futbol com es va veure durant el partit, és molt recomanable els entrepans de llom amb formatge i els de butifarra.

Amb tot, l'equip en tenia prou per que el seu perseguidor, el Sant Celoni, no guanyés a casa contra el quart classificat, Vilassar de Mar, per acabar en una honrosa vuitena plaça a la categoria, i així va ser, ja que les maresmenques varen guanyar per un còmode 1-7, deixant la classificació així: