dijous, 12 d’abril del 2012

La base

Olímpia. El principi de la base (Foto: Jordi Romagosa).

Com fem habitualment, un cop per setmana, parlem de la base del femení del CE Sabadell, i a més, aquesta setmana ja coneixem calendaris i rivals dels que han acabat la fase regular de Lliga.

Juvenil-Cadet:
Disputarà a partir d'aquest cap de setmana ja el torneig complementari de Segona Catalana, amb potents equips com son el Sant Gabriel B, equip campió del Grup 3, on va guanyar els seus 20 encontres disputats, un equipàs amb el que es jugaran segurament la primera plaça. També composa el grup el campió del grup 5, Vic-Riuprimer, que va guanyar al seu grup amb 61 punts en 22 partits i amb 1 d'avantatge sobre el Seva, que serà el quart equip d'aquest grup. Seran 6 partits d'alt nivell on estem segurs que les nostres noies donaran la cara. El primer partit serà el Dissabte a les 20 hores, a Olímpia, en un partit que enfrontarà al CE Sabadell contra el Vic-Riuprimer, encontre xiulat per Pol Toril.

Infantil-Aleví A:
També començarà aquest proper cap de setmana el seu torneig complementari, però en el seu cas, de la màxima categoria, i contra els millors equips de la categoria, com son en el seu cas el FC Barcelona, que va quedar per sobre les arlequinades ja a la lliga regular, amb un bagatge de 22 victòries en 22 partits disputats. També es trobaran en el seu camí, al RCD Espanyol, campiones del Grup 2, i que només van conèixer la derrota en 1 dels 20 partits que varen disputar. Això si, el CE Sabadell començarà el seu torneig contra el CE Sant Gabriel, subcampió del Grup 2, amb 18 victòries, 1 empat i 1 derrota el dissabte, a les 9.00 del matí a Sant Adrià del Besós.

Infantil-Aleví B:
Tercer equip que començarà el torneig complementari aquest cap de setmana. En el seu grup trobarà l'Igualada, 8è classificat a la primera fase al grup A, per el que tindran l'avantatja que coneixeran algunes coses de l'equip, ja que l'Infantil-Aleví A va disputar la lliga regular contra elles. Composa el grup també el Llevant Les Planes, 7è del grup A i l'equip contra el que debutaran a Olímpia el dissabte a les 9.00 del matí, el CE Manresa, que va quedar 7è del grup B, i amb el que en lliga regular, es va caure amb una derrota molt dura a casa, per 0-8, i es va donar la cara a la capital del Bages caient per un exigu 1-0.

Aleví-Benjamí-Prebenjamí:
Aquesta setmana descansarà, al ser imparell en nombre d'equips el seu grup, i desprès de que en la última jornada perdés al poc del final en el seu partit contra el CF Igualada, per 2-3 desprès de que l'equip, amb 2 gols d'Irene Corral remuntés un 0-2 que li havia complicat el partit. L'equip és onzè, empatat a punts amb l'Igualada, i amb el goal-average empatat també (6-6), però amb 1 partit més disputat que les de la comarca de l'Anoia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada