La base

3 derrotes, però una base que creix dia a dia.

Juvenil-Cadet:
CE Sabadell - Vic Riuprimer     1-2
L'equip va començar amb mal peu el seu debut en el grup dels millors equips de Segona, a pesar de que en el minut 8, Patrícia Ballesteros va marcar el 1-0 i durant bona estona les arlequinades semblaven superiors a les seves rivals. La primera part, però va ser força igualada, però el resultat no es va moure fins a la mitja part i era just. A la segona part, en canvi, les arlequinades es varen desdibuixar i ja al minut 4 va rebre l'empat per mitjà de Anna Baldoma, posant el 1-1 que igualava el marcador, però no el joc, car que les locals no es varen trobar en cap moment còmodes sobre la gespa. Per rematar-ho, les osonenques al minut 70, varen rematar a les arlequinades amb el 1-2, fent que les locals pateixin la primera derrota en partit oficial de la temporada.

Infantil-Aleví A:
CE Sant Gabriel - CE Sabadell     3-2
Derrota ajustada en el primer partit del complementari davant un gran equip. Judith Cervantes va posar el 0-1 al marcador i les de Sant Adrià varen remuntar el marcador, per posar-se 2-1 al minut 59 i que Judith, al 61 empatés el partit. Deu minuts desprès les locals marcarien i s'emportarien el primer partit del torneig. En l'altre encontre, el FC Barcelona va guanyar al RCD Espanyol per 6-3 en el partit entre els dos equips que en teoria es jugaran el títol.

Infantil-Aleví B:
CE Sabadell - CE Manresa     2-4
Derrota inicial contra un bon rival, que al quart d'hora es va posar per davant del marcador a Olímpia, i que les arlequinades varen saber empatar al minut 31 per mitjà de Míriam Martín. Desprès apareixeria Andrea Martínez, que en 3 minuts va marcar 3 gols i posar el 1-4 al marcador al minut 46. Les vallesanes, però, varen retallar el marcador marcant el 2-4 per mitjà d'Asha al minut 57. En l'altre partit del grup, el Llevant Les Planes va aixafar a l'Igualada per un contundent 10-1.