dilluns, 14 de maig del 2012

CE Llerona - Bellavista Milan 0-2

El Bellavista, a 1 sols punt del títol (Foto: Bellavista Milan).

Diumenge a la tarda es disputava el derbi de Les Franqueses del Vallès entre les locals, un CE Llerona situat en tercera plaça, defensant-la amb ungles i dents davant les seves perseguidores, la EF Montcada, empatades a punts, i les visitants, un Bellavista Milan líder, amb 2 punts sobre les segones classificades, Pardinyes. Això si, el partit, començava amb pressió per als dos equips, ja que tant EF Montcada com Pardinyes, havien guanyat els seus respectius compromisos abans de l'inici del partit, i la victòria era obligada per als dos equips per aconseguir els seus objectius.

Començava malament el partit per a les locals, quan ja en el minut 26 havien de realitzar dos canvis per lesió de dues de les seves jugadores, encara que s'alleujaria al minut 28, amb un travesser que semblava que posava la por al cos de les roig-i-negres, però no, respondrien amb serenitat, i en un penal comés al minut 35, la sabadellenca Ana Belén Carralero amb tranquil·litat posava el 0-1 al marcador que començava a aplanar el camí de les de Bellavista cap al títol. Amb aquest guarisme, s'arribaria a la mitja part.

A la segona part, les líders aconseguirien al minut 55 el 0-2 amb un gol de Dolores Torres, que està sent decisiva en molts dels partits de l'últim tram de lliga, i a pesar de que l'equip visitant patiria una mica en algunes jugades en defensa, a partir del minut 73, amb la segona groga i conseqüent expulsió de Laura Sánchez, jugarien més tranquil·les fins arribar al final del partit.

Amb aquest resultat, al Bellavista Milan li cal només un puntet en la darrera jornada de lliga, jugant a casa contra el CP San Cristóbal, situades en tretzena plaça i jugant-se el descens, o que el Pardinyes no guanyi a les seves rivals de la jornada 30, on rebran a casa a la UD Lourdes, situada en quinzena plaça i amb el descens certificat. El goal-average està de part del Bellavista Milan.

Per la seva part, ara, al CE Llerona, li cal guanyar a l'última jornada al camp del CE Sabadell i que la EF Montcada perdi en el seu desplaçament a Sabadell, on juga contra la UD La Planada per a poder recuperar la tercera plaça. El goal-average està de part de les blaves.