dissabte, 19 de maig del 2012

CE Sabadell - CE Llerona 2-2. Empat i comiat

Empat i canvi a la banqueta

Peque ha tornat a fer un partit molt complert i ha demostrat la seva condició de capitana (Foto: Pedro Salado).

C.E. Sabadell 2-2 C.E. Llerona

C.E. Sabadell: Clàudia, Peque, Yaiza, Cèlia, Marisol, Tania, Carla López, Melània, Cosi, Arantxa i Amanda. També varen jugar: Tania, Anna Muñoz, Sandra i Mélody.

C.E. Llerona: Jennifer, Victòria, Laia, Mariona, Noelia, Júlia, Alba, Zaida, Judit, Almudena i Laura Verde. També varen jugar: Nadala, Laura Montes i Sara.

Gols: 1-0 Ana Aranda (min. 42), 1-1 Zaida (min. 60), 2-1 Tania (min. 78), 2-2 Zaida (min. 87).

Incidències: Uns 120 espectadors a Olímpia, amb bastants jugadores del Bellavista Milan a les grades.

El CE Sabadell ha acabat la temporada amb el partit corresponent a la jornada 30 on rebien al quart classificat de la lliga, el CE Llerona, el segon equip més golejador de la Lliga. En un partit de comiats, ja que tant Oriol Alzúria com Sergio Soto, entrenadors locals, no seran la temporada que bé a la banqueta arlequinada, desprès d'haver aconseguit la permanència amb solvència les dues temporades que han estat dirigint l'equip.

El partit, començava amb una combinació entre Arantxa i Aranda, on la primera va xutar alt, i desprès, ja al minut 10 Cèlia va xutar des de la frontal, centrat i baix, sense problemes per a que aturés Jennifer. Arantxa va recollir al quart d'hora un rebot i xutà desviat. El partit, encara que les oportunitats més clares fossin per a les locals, era d'un domini força equilibrat, i desprès d'un xut alt del Llerona, al minut 24, Arantxa afusellava a la portera visitant, que feia una aturada espectacular. Ja al 33, de nou Aranda i Arantxa demostraven el seu bon enteniment, en una jugada on aquest cop la pel-roja davantera no podia marcar gràcies a una altre bona aturada de la portera rival. La resposta del Llerona, va ser un xut de Zaida que davant la oposició de Clàudia i Melània, sortia alta. Era la primera aturada de mèrit de la portera sabadellenca, que en els següents cinc minuts, va salvar en una jugada dues oportunitats visitants i va tallar amb convenciment un contraatac de les de Les Franqueses. Abans de la mitja part, però, de nou la bona sintonia entre Arantxa i Aranda es demostrava quan la primera robava una bola, la cedia perfectament a la segona, que decidia per alt i amb la bola ajustada al pal per posar el provisional 1-0.

La segona part va començar amb un Llerona que va sortir en tromba, i amb Alba Guiu complicant la vida a Clàudia, que en els 4 minuts primers va haver de fer tres aturades de mèrit per mantenir el 1-0. Seria però Zaida quan en el minut 60 en una bona jugada de construcció, batria a la jove portera local per empatar, 1-1 e igualar tant el marcador com ho havia sigut el partit. El partit seguia molt parell per als dos equips, fins que Tania començava a fer de les seves, i en el minut 70 va tenir un 1 contra 1 que Jennifer va aturar espectacularment. Llavors, les avui vermelles canviarien de portera, i en la primera que va tenir Tania, agafava l'esquena a la seva defensa i quan tothom esperava que intentés retallar a la portera rival, Nadala, xutava a mitja alçada i col·locat per posar el 2-1 al marcador en un gol força vistós. El CE Sabadell es creixia, i cinc minuts desprès la tindria de nou Arantxa, desprès de baixar una passada llarga, però la portera visitant atraparia amb solvència, a l'igual que al minut 41 faria amb un bon xut des de fora de l'àrea de Cosy. Desgraciadament per a les locals, un minut desprès, i provinent d'una jugada molt ben construïda, de nou Zaida marcaria, aquest cop batent a Clàudia per baix en la sortida, per posar el definitiu 2-2.

El 2-2 reflexa la igualtat del partit, però el millor de l'encontre, ha sigut veure que les jugadores del CE Sabadell han dedicat a la banqueta els dos gols, han acabat mantejant a Oriol Alzúria i a Sergio Soto i han regalat un mural als dos entrenadors, que durant aquestes dues últimes temporades, han aconseguit mantenir a l'equip femení a Primera Catalana, a pesar de la inexperiència d'algunes jugadores, de moltes baixes per lesió de jugadores i que a més s'han guanyat el respecte i l'apreci de tota la plantilla. Ànims, Oriol i Sergio.