C.E. Sabadell     0-2     Cerdanyola B

C.E. Sabadell: Sílvia, Peque, Yaiza, Cèlia, Marisol, Tania, Carla López, Melània, Cosi, Arantxa i Sònia. També han jugat: Chicho, Anna Muñoz, Amanda i Mélody.

Cerdanyola B: Elisabet, Ana, Míriam, San Millán, Lizarraga, Miguela, Sangorrin, Hévéder, Rigau, Carla i Maestre.

Gols: 0-1 Alba Maestre (min. 71), 0-2 Iris Barbé (min. 85).

Derrota de les arlequinades en el partit corresponent a la jornada 28 de Lliga, on les locals ja no es jugaven res, a part dels 3 punts i les visitants venien amb la obligació d'emportar-se algun punt d'Olímpia per continuar cimentant la seva permanència. Durant la primera part el joc va estar molt anivellat, i el bon criteri en el moviment de la bola visitant es va veure contrarestat en tots moments per l'entramat al mig camp amb Cosi i Marisol destruïnt el joc blanc-i-verd i amb Cèlia i Carla fent una gran feina en la construcció de les jugades ofensives, encara que en cap moment es va poder tenir opcions clares d'avançar-se al marcador.

En canvi, a la segona part, el joc local va decaure una mica, i el pes del partit va ser més portat per les de Cerdanyola, fins que al minut 71 Alba Maestre posava el 0-1 al marcador. Les sabadellenques llavors varen despertar i varen començar a atacar amb més cap, però quan semblava que el partit al final podria empatar-se, Iris Barbé va posar el 0-2 al marcador. El partit va acabar amb l'àrbitre expulsant a Chicho i Marisol per part local i a Carla per part visitant, desprès de que diverses jugadores es varen discutir i que l'àrbitre no sabés tallar a temps aquestes discussions.