divendres, 4 de maig del 2012

CE Sabadell - Cerdanyola FC B

 - 

CE Sabadell - Cerdanyola FC B

Arribem a la jornada 28 amb un derbi entre equips vallesans entre el CE Sabadell, que ja ho té tot fet en aquesta lliga, i el filial del Cerdanyola FC, que es troba situat amb 4 punts d'avantatge amb els llocs de descens, i que intentarà puntuar per no caure al pou de Segona Catalana. El partit es jugarà Dissabte, 5 de Maig a Olímpia a les 17.45 hores, arbitrat per el col·legiat Víctor de la Iglesia.

El CE Sabadell es presenta en aquest partit amb una ratxeta de 3 partits consecutius rematats amb victòria, i com el sisè millor equip com a local, amb també 3 victòries consecutives com a locals, i amb un balanç en aquests 3 últims partits a Olímpia de 16 gols a favor i sols 2 en contra, cosa que les converteix en el cinquè millor atac com a local, amb una mitjana de 3'92 gols a favor, encara que la seva taca és ser la desena millor defensa com a local, on ha encaixat una mitjana de 2'15 gols per partit. 

El Cerdanyola B no tindrà res a veure amb l'equip al que se'l va guanyar al seu camp per 0-3, ja que amb la consecució de la permanència del primer equip, segurament baixaran 4 jugadores del primer equip (l'establert per la FCF), per a poder assegurar la permanència. Com a visitant, és el 9è millor equip, amb una mitjana clavada d'1 punt per partit, el 14è millor atac, amb 1'54 gols per partit, però destaca sobretot la seva defensa, aconseguint rebre sols 2'23 gols per encontre com a visitant, la cinquena millor marca de la categoria. A més, vindran amb molta moral, ja que a la seva última visita, varen arrasar al Santa Eulàlia per 0-3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada