dimarts, 8 de maig del 2012

Jornada 28 (I)

Sant Ignasi i CP Sant Cristóbal segueixen patint per eludir la tercera plaça de descens (Foto: Jordi Romagosa).

CECF Les Garrigues - CP San Cristóbal     7-0
Partit a plaer per a les locals, que al minut 20 ja guanyaven per 3-0, havent marcat quasi en totes les seves arribades, però les egarenques es varen recompondre i es van fer més fortes en defensa, oblidant-se una mica de l'atac, deixant a Marjorie aïllada en la punta de l'atac durant la resta del partit. Amb el 3-0 s'arribaria a la mitja part. Al segon temps, però, les locals tornaven a aprofitar la fragilitat de la defensa parroquial i la seva baixada física en els últims minuts per a marcar quatre gols més, i posar el marcador definitiu. Les de Les Borges Blanques seguiran cinquenes, amb 54 punts en una temporada molt bona per a elles i les vallesanes tindran que lluitar fins al final, en tretzena plaça, empatades amb la primera que té el descens directe, el Sant Ignasi, encara que amb el goal-average a favor.

Pardinyes - Sant Ignasi     9-0
Les actuals líders es varen donar un festí a costa de les barcelonines, marcant la seva màxima artillera Rosi Sabaté al minut 6 el 1-0 i arribant al descans amb un còmode i ampli 4-0. Amb tot el partit sentenciat, a la segona part va sortir des de la banqueta Patrícia Belmonte, que va marcar 4 gols ella sola i que va ajudar a que el marcador sigués tant contundent. Amb el resultat final, les lleidatanes seguiran líders, amb 73 punts, amb 1 punt més que Bellavista Milan però amb 1 partit de més, ja que les de Les Franqueses han de jugar aquest dijous la continuació del seu partit a Sant Quirze, on perdien per 1-0. Les de Sarrià, per contra, segueixen en posicions de descens, empatades a punts amb el CP San Cristóbal, primer equip teòricament salvat, però amb el goal-average perdut.

UD Lourdes - Soses CF     5-3
Desprès de la expulsió a la última jornada de Jenifer, portera titular local, pocs esperaven que la UD Lourdes aconseguís la victòria en aquest partit. Ja amb el descens a la mà, l'equip de Mollet va sortir amb molts nervis al camp i va encaixar al minut 1 el 0-1, obra d'Adriana Carmona, però van saber refer-se i al quart d'hora, dos gols consecutius les varen posar 2-1. Al mig temps es va arribar amb 2-2 al marcador, ja que Adriana Carmona marcaria l'empat. A la segona part, Adriana marcaria el seu tercer gol, per posar el 2-3 però l'equip de Can Vilà es transformaria en la última mitja hora de partit, i capgiraria el marcador, amb un gol de Marina i 2 de Núria davant un equip lleidatà que semblava caure en la desídia en els últims minuts. Les locals, guanyen així el seu tercer partit en tota la lliga, i les visitants cauen a la onzena plaça de la classificació.

UD La Planada - ENFAF     5-1
Partit que semblava molt fàcil per a les locals, però que a mesura que anaven passant els minuts es va veure que les andorranes anaven creant molts dubtes en el joc de les de verd i carbassa, fins al punt de que els fantasmes de la derrota a Alàs a la primera volta varen sobrevolar el municipal de La Planada-Can Déu. Hauria de ser Mireia Aguilar la que en el minut 41 desembussés a les locals, per anar al descans amb un exigu 1-0. A la segona part, les noies comandades per Antonio Real es varen espavilar, i a mesura que passaven els minuts i que les visitants començaven a notar el desgast físic, varen anar ampliant el marcador, amb gols de Sara, Mireia i Judit, per posar un còmode 4-0 al minut 80 al marcador. Encara arribaria un cinqué gol, que l'àrbitre va adjudicar com a pròpia porta, i les visitants varen aconseguir el 5-1 definitiu amb un gol d'honor de Samantha al minut 85. La Planada aconsegueix així seguir novenes, amb 36 punts i fent una segona volta de somni, amb 7 victòries, 2 empats i 4 derrotes que les està fent acabar la lliga sense preocupacions de descens. L'ENFAF, amb el descens fa ja unes jornades, dona igualment la cara en tots els partits que disputa.