dimecres, 16 de maig del 2012

Jornada 29 (i II)

Sant Ignasi o CP San Cristóbal. Sols 1 dels 2 es salva.

Sant Ignasi - CECF Les Garrigues     2-4
Els nervis de les locals per la obligació de puntuar per a sortir del descens les va traïcionar i Judit al minut 5 va posar el 0-1 al marcador per inaugurar-lo. Llavors, les locals es varen asserenar i van començar a carburar en el mig del camp, però sense sort ni claredat en els moments d'arribar al'àrea contrària. Amb el 0-1 aconseguit als primers minuts, es va arribar al descans. A la segona part, les vermelles varen sortir amb un joc de caire més ofensiu, però les de lila les varen matar al contraatac, amb gols d'Estefania, Roset e Irene, per posar al minut 61 un 0-4 que sentenciava el partit. Les de Sarrià només es varen poder acostar el marcador amb dos gols en la última mitja hora, obra d'Adriana Ruiz i d'Inès. Les barcelonines seguiran en posició de descens, empatades a punts amb el CP San Cristóbal, però amb el goal-average perdut, i les de Les Borges Blanques sumen 3 punts més en la seva ja definitiva cinquena plaça.

CP San Cristóbal - Santa Eulàlia de Ronçana     3-4
De sortida, partit molt fluix per part de les locals, amb 3 gols que posava el 0-3 al marcador al minut 35, i només l'encert de Marjorie al minut 42 posava un esperançador 1-3 a la mitja part. A la segona part, el joc va ser molt més igualat, però les visitants en tot moment tallaven les pilotades llargues locals, i posaven el 1-4 per mitjà de Carmen al minut 78, i encara que Marjorie al minut 79 posava el 2-4 i poc abans del final del partit Peque posava el 3-4, els punts volaven cap al camp de les verd-i-blanques, ja salvades però que així pugen a la setena plaça. En canvi, les locals segueixen en 13ena posició, perillosament empatades a punts amb el primer equip en zona de descens, Sant Ignasi, encara que amb la carta del goal-average guanyada.

UD Lourdes - U. At d'Horta     2-5
Partit amb els dos equips ja amb els seus rols finals a la lliga decidits. Les locals ja fa unes jornades que estan a Segona Catalana i les visitants amb la salvació a la ma. La mitja part s'arribaria amb un clar 0-2, amb el que ja s'havia arribat al minut 20, i a la segona part hi hauria més moviment de marcador, amb un gol de falta de la portera visitant que posava el 0-3 i desprès una orgia de gols en els últims 10 minuts de partit, amb el 0-4 d'Aurora, el 1-4 de Pavón, el 1-5 un altre cop d'Aurora i el 2-5 final al límit del temps, en un final de partit espectacular. Les locals no tenien opció de salvar-se però han donat la cara al tram final de lliga, i encara poden donar la campanada a l'última jornada que visiten a les segones classificades, que es poden jugar el títol, i les barcelonines, en canvi com a mínim quedaran desenes, a expenses de la última jornada.