dimarts, 22 de maig del 2012

Jornada 30 (I)

Última jornada de la Lliga 2011-12 (Foto: Pedro Salado).

UD La Planada - EF Montcada     1-4
Sols un punt necessitava la EF Montcada per quedar en tercera plaça de la Lliga i visitava un dels camps més difícils de la categoria, el de la UD La Planada, on les locals han fet 27 dels seus 37 punts que els han donat la permanència, i on han caigut equips com el Pardinyes (subcampiones) i on només hi han guanyat 4 equips, CE Llerona (quartes), Bellavista Milan (Campiones) i FC Sant Quirze (sisenes), en la infame primera volta que varen fer les de Sabadell, i la quarta derrota va venir ahir, contra les que han acabat en tercera plaça. El partit en si, el podem resumir en una primera part força igualada, on Georgina va marcar per a les visitants, i una segona part on les locals varen ser més ofensives, per a oferir al seu públic una victòria de comiat, però on les visitants, amb l'encert habitual cara a porteria de Mati i la qualitat d'Adriana i Laura Guzmán varen decidir l'encontre i es varen emportar els 3 punts. Amb aquest resultat, les sabadellenques tornen a aconseguir merescudament la permanència, havent aconseguit 24 punts en la segona volta i quedant finalment en la desena plaça, i per la seva part, la EF Montcada acaba en una brillant tercera plaça.

CECF Les Garrigues - Soses Femení     4-0
Derbi de les comarques de Lleida on les locals ja varen sortir en tromba i a la mitja hora ja havien decidit el partit, amb dos gols d'Estefania i un més d'Anna. Abans de la mitja part, per si quedaven dubtes, Irene va sentenciar amb el 4-0. A la segona part, les locals van abaixar força el pistó i les visitants varen aprofitar per tenir alguna ocasió, però sense encert en els metres finals. Desprès d'aquest resultat, les locals tanquen una temporada espectacular, on de ser un dels debutants de la categoria, han acabat sent les cinquenes classificades finals, amb 60 punts en 30 partits i sent el segon equip menys golejat de la categoria, el segon menys golejat com a local i com a visitant. Les blau-granes, també aconsegueixen la permanència, de manera còmode i sense gaires patiments.

U. At. d'Horta - ENFAF     4-0
Típic partit on un dels equips és tant superior a l'altre que o bé queden molts a zero o que se li complica al suposat guanyador des del minut 0. Aquest cop, el partit va seguir el seu guió més probable i la primera part va acabar amb un definidor 3-0, amb gol de Natàlia Pinto inclòs, que està acabant la temporada jugant com a jugadora amb notables resultats. A la segona part, les locals van apretar menys i les visitants tampoc van obrir-se massa per no tornar a Andorra apallissades, fent jugar a moltes jugadores joves i que van demostrar força actitud defensiva, encara que van rebre un gol més per posar el 4-0 final al marcador. Així, les locals aconsegueixen el seu objectiu de la permanència, acabant en novena plaça desprès de l'ascens de la passada temporada, i les andorranes tornen a baixar a Segona Catalana, d'on provenien.