Partit amb moltes alternatives al marcador, que ajusta la classificació.

Sant Ignasi     4-3     C.P. San Cristóbal

Sant Ignasi: Blanes, Vallbona, Campolier, Riera, Cortés, Amat, Todolí, Puigserver, Balcells, Adriana Nijssen i Adriana Ruiz. També van jugar: Duran, Carla i Vera.

C.P. Sant Cristóbal: Mari Ángeles, Andrea, Carla Verónica, Cris Camacho, Marjorie, Patrícia, Nerea, Judith, Cristina Garcia i Míriam. També van jugar: Gianinna, Meritxell i Laura.

Gols: 1-0 Cris Camacho (min. 15), 1-1 Balcells (min. 27), 2-1 Adriana Ruiz (min. 30), 2-2 Nerea (min. 38), 3-2   Todolí (min. 49), 3-3 Nerea (min. 59), 4-3 Puigserver (min. 70).

Partit clau per a la lluita per la permanència per als dos equips el que s'ha jugat aquest 1 de Maig al Col·legi Sant Ignasi entre l'equip local i el CP San Cristóbal en una tarda amb molt sol i molt calorosa. El partit ha començat amb domini visitant, fins que al quart d'hora, Cris Camacho ha posat el 0-1 al marcador, i les visitants han començat a dominar el joc, però al minut 27, una bola perduda en defensa per les egarenques, permetia a Inés Balcells marcar el 1-1, i no conformes amb l'empat, poc desprès les locals llançaven un córner que quasi es convertia en gol olímpic, i al consegüent servei de córner, Adriana Ruiz feia el 2-1. Llavors, el domini s'equilibrà i no seria fins al minut 38, que en una falta d'enteniment entre una defensa i la portera vermella, que Nerea aprofitaria per fer el 2-2 amb el que s'arribaria a la mitja part.

Al segon temps, les de Sarrià sortirien més entonades i a la primera jugada de perill, al minut 49, aconseguirien un córner que perfectament rematat per Todolí, es convertiria en el 3-2. Les visitants estaven tocades només podien anar parant a les seves rivals amb faltes tàctiques en el mig camp, fins que en una de les poques jugades que van trenar, Míriam feia una passada espectacular a Nerea per que empatés, al minut 59, 3-3. Allà, i encara que sembli increïble, el San Cristóbal es va començar a fondre i perdre en protestes amb el col·legiat, a perdre la paciència en les jugades en bola dividida amb contacte i a ser un equip descentrat en el joc, al contrari que les locals, que en una bola que Puigserver va rebre a la frontal de l'àrea, va entrar un parell de metres dintre i va afusellar al minut 70 a Mari Ángeles per posar el 4-3 definitiu que podia haver-se ampliat si hagués entrat un bon xut de Nijssen que es va estavellar al pal.

Amb aquest resultat, els dos equips queden empatats amb 23 punts en 27 partits, ocupant el CP San Cristóbal la 13ena plaça, que marca la permanència teòrica (sempre a expenses de descens compensats), i el Sant Ignasi la 14ena, la primera de descens efectiu, ja que en el partit de la primera volta, les vallesanes varen guanyar 6-4 a les barcelonines, i d'aquesta manera tenen el goal-average guanyat.