diumenge, 24 de juny del 2012

Diumenge de competició

La UE Sant Andreu ja coneix un dels possibles rivals a la categoria, com serà  el CD Binissalem (Foto: Pedro Salado).

Quarts de final de la Copa Catalunya femenina:

Nàstic de Tarragona - RCD Espanyol     1-4

Amb aquest resultat, el RCD Espanyol acompanyarà a UE L'Estartit, FC Barcelona i CD Sant Gabriel a les semi-finals de la competició, que es resoldrà en una final-four en lloc i data per decidir encara i que obrirà la temporada de futbol femení desprès de les vacances.

Ascens a Segona A Masculina:

SD Ponferradina, guanyant a Tenerife per 1-2 i CD Lugo, perdent a Cádiz per 3-1, però guanyant la tanda de penals, seran rivals la propera temporada del CE Sabadell a Segona A.

Ascens a Segona B Masculina:

Catarroja CF perd a casa contra el CD Tudelano, per 0-1 i seran els navarresos els que pugen de categoria. El CD Izarra empata 0-0 al camp de la SD Tenisca i també puja, mentre que la Peña Sport de Tafalla perd a casa contra el Racing B per 0-1 però puja desprès d'haver guanyat fa una setmana a Cantàbria per 1-2. Així els navarreros fan un cap de setmana històric pujant 3 clubs a Segona B. Per la seva part, el CD Binissalem, ganya per 3-1 i confirma el seu ascens, desprès de guanyar a casa del Real Madrid C per 0-2 fa una setmana. 98 anys d'història i primera participació a Segona B per als blaus.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada