dimecres, 20 de juny del 2012

Les estadístiques del CE Sabadell 2011/12

L'equip a principi de temporada (Foto: Pedro Salado).

Aquesta temporada 2011/12 ha acabat ja pràcticament per a l'equip femení del CE Sabadell FC, havent aconseguit amb molta solvència i comoditat la permanència a la categoria, i amb l'afegit d'haver fet debutar, a més a diverses jugadores del Juvenil-Cadet al primer equip. Sílvia Piñol, Inés Palmiero, Clàudia Poch, Marta Gimeno, Yaiza Muñoz, Laura Segura, Marina Delgado i Marta Póveda han acabat jugant minuts i partits sencers a Primera Catalana i han demostrat un bon nivell per a la categoria.

El CE Sabadell Femení ha acabat en una còmode vuitena plaça de 16 equips participants, marcant 88 gols i encaixant 68 en els 30 partits disputats, el que significa 2'93 gols marcats per partit durant la lliga. Com ja vàrem comentar, 25 gols va marcar la màxima anotadora, Estefanía González 'Chicho', i a casa va ser el cinquè equip més golejador, amb 3'53 gols per partit, i el setè en camp contrari, amb 2'33 gols per partit, demostrant que ofensivament era un equip força equilibrat.

En canvi, va ser la vuitena millor defensa, amb 2'27 gols encaixats per partit durant la lliga, la setena millor defensa com a visitant, amb 2'40 gols encaixats per partit, però per contra, la desena millor defensa com a local, encaixant 2'13 gols per partit.

En termes de puntuació, a casa va ser el setè equip que més punts va retenir a casa, amb 1'73 punts per partit aconseguit, i el novè millor equip a domicili, recollint 1'07 punts per partit disputat. Com a local, 8 victòries, 2 empats i 5 derrotes aconseguides i com a visitant, 4 victòries, 4 empats i 7 derrotes.

La millor ratxa sumant, van ser de la jornada 1 a la 4, amb 3 victòries i 1 empat, incloent la seva millor ratxa de victòries, de la jornada 2 a la 4. La pitjor ratxa sense guanyar, 4 partits, de la jornada 20 a la 23 i la de derrotes consecutives dues seguides, fet qu ha passat tres cops: 5-6, 20-21 i 28-29.

A final de temporada, s'han disputat ja 2 partits, amb 2 victòries, a Prats de Lluçanès i Molins de Rei, i un torneig a Sitges, guanyat també per el CE Sabadell FC, on ja s'ha vist al nou entrenador, Òscar Quintana, i a nous fitxatges i jugadores a prova, com podreu veure a la fotografia que tanca l'article:

L'equip que ha guanyat el Torneig Blanca Subur (Foto cedida per Natalia Pinto).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada