dimarts, 17 de juliol del 2012

CD Llano de Sabadell


Mala temporada per al club del Llano de Can Puiggener, on ha hagut de veure com l'equip insígnia del club, l'Amateur ha patit per acabar quedant en 15ena plaça del grup 6 de Tercera Catalana, la que correspon als descens no compensats i que li podia haver donat un bon disgust al club presidit per en Jose Luís Lobo.

El club, va començar a caminar per el 1960 en la part de baix del barri, anomenada 'El Llano', i va anar sobrevivint a tots els clubs de la resta del barri, com l'At. Can Puiggener C.D., que va estar actiu entre els anys 1971 i 1983, Chiquis C.D.F, entre el 1986 i el 1991 i l'At. Can Puiggener, entre els anys 1996 i 1998. El seu competidor amb més longevitat, va ser el FC Cartago, que va estar competint amb força continuïtat des del 1970 al 1989.

Actualment, és l'únic equip del barri i juga els seus partits al Municipal de Can Puiggener, de terra i on a part del seu Amateur, també hi disputen els seus partits set equips més de futbol-base. No disposa però de cap equip en categoria femenina, encara que en la seva base hi han algunes nenes en els equips que poden permetre's encara els equips mixtes.

El seus equips de base, com son Juvenil, Cadet e Infantil, han fet unes acceptables campanyes a les seves categories, quedant per exemple el Juvenil a Segona divisió en cinquena posició, encara que el que més ha destacat ha sigut el seu Aleví A, que a Quarta divisió ha quedat subcampions de grup a només 5 punts del VDF Roureda. 

També a destacar als més petits del club, el Prebenjamí, que a la seva lliga de Futbol-7, al grup 22, també han aconseguit un sub-campionat i també han quedat a sols 5 punts del Campió CFU Can Rull RT, i solament empatant 1 partit i perdent 2 en els 24 partits que han disputat de competició.

El club haurà d'intentar de nou salvar la categoria actual, però amb menys sobresalts i a poder ser, fer créixer més la seva cantera, a pesar de que el camp de terra situat al carrer Puig de la Creu, no ajuda a atraure a nous valors futbolístics per intentar fer un salt de qualitat en la seva base.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada