diumenge, 22 de juliol del 2012

CE Sabadell - UE Sant Andreu 1-2 Pretemporada

CE Sabadell - UE Sant Andreu 1-2

Dos dels herois de l'ascens, Xapi Arnau i Mikel Azparren, al debut de pretemporada del CE Sabadell (Foto: Pedro Salado)

Típic partit de pretemporada el disputat aquest dissabte entre el CE Sabadell i la UE Sant Andreu a l'estadi municipal Josep Molins, al complex de Sant Oleguer de Sabadell.

Per als arlequinats, era el primer partit i han inicial l'encontre amb De Navas, Abraham Paz, Toni Lao, Òscar Ramírez, Espasandín, Hèctor Simón, Arteaga, Eneko, Arnau, Hidalgo i Baha. Els quatribarrats han sortit amb Èric, Cárdenas, Jilmar, Azparren, Jarque, Muñoz, Victor, Adri, Edgar, Prats i Rubèn, i si bé el domini de la pilota ha sigut arlequinat, amb un bon criteri per moure-la i amb un pal com a la màxima expressió de perill, però ha sigut Prats, marcant un penal comés sobre ell mateix, el que ha posat el 0-1 al marcador amb el que els dos equips han marxat al descans.

A la segona part, els vallesans han sortit amb Nauzet, Òscar Ramírez, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Espasandín, Llorente, Juve, Fito, Ulíses, Collantes i Aníbal, mentre que els del poble de Sant Andreu han posat sobre la gespa a Aliaga, Xapi Arnau, Melo, Cristian, Canelada, Xavi Jiménez, Quim Araujo, Aitor, Josu, Javi i Sergio, un equip que ha tingut més bola que els seus companys que a la primera part i on ha destacat Xapi, que ha fet una escapada per la banda dreta espectacular per posar la bola a Xavi Jiménez per que poses un 0-2 còmode al marcador. Aliaga ha aturat un gran xut de falta de Juve però no ha pogut fer el mateix amb un altre de Fito que ha sigut el 1-2 definitiu.

Partit de presa de contacte amb els companys i amb els aficionats, on cal destacar a Manuel Lanzarote saludant amablement als seus coneguts andreuencs, i als ex-arlequinats Piti, Manel, Azparren i Xapi amb els sabadellencs, mostra de fair-play.