dilluns, 30 de juliol del 2012

Post-partit Palamós CF - CE Sabadell

Fotografia cedida per @ForumCES.

Desprès del partit amistós d'aquest dissabte a la Vila de Palamós, on el CE Sabadell va emportar-se el torneig guanyant amb un clar 0-3, l'equip arlequinat tancava el seu stage a Mas Solà, i vàrem estar presents a la roda de premsa on en Lluís Carreras va atendre als mitjans allà presents, i on va contestar a les preguntes que se li varen formular.

Segons pròpies paraules del míster, per ell, el balanç de la setmana de preparació, ha sigut molt positiu, tant a nivell de treball esportiu, i de posada en forma, com a personal dels jugadors, ja que així tant els antics components de la plantilla com els nous han tingut una presa de contacte i han començat a fer pinya com a equip. També va destacar que els resultats dels partits de preparació no son gaire importants, i que ell veu que la pretemporada està sobretot per conjuntar l´equip, agafar físic i també ritme de competició. També va apuntar que els jugadors estan fent treball específic per a poder prevenir diversos tipus de lesions.

Carreras també va comentar que amb les noves incorporacions, s'ha augmentat el nivell del grup en general i per tant la competitivitat del equip, destacant que el CE Sabadell té actualment un equip molt compensat però s'està obert a una cessió d'algun jugador per acabar de tancar la plantilla. Per tant, tot indica que aquest jugador podria ser Cristian Alfonso (provinent del RCD Espanyol), que no compta gaire per l'entrenador del primer equip periquito, Mauricio Pochettino, i aquesta setmana serà clau per saber el final d'aquest culebrot d´estiu.

Cristin Alfonso és un jugador sortit de la cantera de La Florida (de l'Hospitalet de Llobregat), i que va ingressar desprès a la cantera del CE l'Hospitalet, per passar dues temporades a la del RCD Espanyol (2002-04), i tornar al club riberenc fins al 2011, fitxat de nou per els periquitos. La temporada passada va estar a cavall entre el B, a Tercera Divisió i el primer equip.

Xavier J.H.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada