dilluns, 23 de juliol del 2012

Segona Catalana masculina 2012/13


Sabadellenca i Sabadell Nord, rivals del filial del CE Sabadell FC.


Avui parlarem de la Segona Catalana masculina, Grup 4, on actuarà el filial arlequinat blanc i blau i on trobarem també als altres representants sabadellencs i vallesans de la categorial. A part del CE Sabadell FC, que està composant un equip per estar a la zona alta de la categoria, a pesar de la fuga d'alguns jugadors com Collado que ha anat a un equip de categoria superior per consolidar-se en el món del futbol.

Els altres dos equips sabadellencs, son la UE Sabadell Nord, que va quedar en una còmode cinquena plaça la temporada passada i que s'ha reforçat per seguir una nova temporada sense passar penúries, però també buscant futur, amb Santi Fernández, sortit de la cantera del CE Sabadell FC com a fitxatge de futur sota pals, o amb la UE Sabadellenca, que també va estar a la zona mitja de la taula, i que també està fent un equip per no passar nervis cap a final de temporada. Els acompanyaran també els egarencs UD San Lorenzo, que acaba de baixar de Primera Catalana i que intentaran tornar a la categoria perduda i el CD Can Parellada, que va aconseguir per la seva part l'ascens com a campió de grup de Tercera Catalana. Veïns d'ells, i participants en aquest campionat, trobem el UE Castellar del Vallès, que va patir per aconseguir la permanència i que està fent actualment un equip per a no passar els mals moments de la temporada passada, i el Palau Solità i Plegamans, que també les va passar magres a la part baixa de la taula, però que es va acabar salvant a les últimes jornades.

Els altres equips que composen el grup, son FC Cardedeu, que va aconseguir desprès de quedar sub-campió del seu grup de Tercera Catalana i que intentarà la permanència a la categoria, el CF Parets, que la passada temporada estava per la zona tranquil·la de la taula, com els seus companys de la UE Canovelles. També hi trobarem a la UD Taradell, equip que va salvar la categoria a la última jornada, amb molts patiments, i a la UE Tona, que al contrari, va acabar a la zona alta, com l'At. Gironella, que va estar fins a les últimes jornades amb opcions de play-off i fins i tot d'ascens directe, i un dels favorits per estar en la pomada per pujar, i també hi haurà el CE Lliçà d'Amunt, campió del Grup 9 de Tercera Catalana, i que per tant serà nouvingut al grup.

L'OAR Vic, un vell conegut de la categoria, també estarà en el grup, intentant millorar el seu lloc a la zona mitja de la taula, com l'Olímpic la Garriga, va aconseguir l'ascens com a campió de grup de Tercera Catalana, per lluitar per la permanència. El CE Sallent, també competirà en la categoria, on la temporada passada no va passar patiments, i gaudirà del derbi contra el CE Manresa, un històric en hores baixes, fundat el 1906 i amb 38 temporades a Tercera divisió (la última a la 2007-08), i que ha baixat de Primera Catalana, amb tota la pressió per aconseguir un ràpid ascens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada