dimarts, 31 de juliol del 2012

Tercera divisió, Grup V

El Palamós torna a Tercera Divisió, amb l'objectiu de mantenir-se (Foto: Jordi Romagosa).

La temporada de Tercera Divisió ja comença a plantejar-se, i de nou com un grup força difícil, a pesar de l'ascens d'equips potents com l'AE Prat, que va aconseguir brillantment l'ascens i del filial del RCD Espanyol, que no va saber aconseguir l'ascens en els terrenys de joc i en canvi l'ha aconseguit amb una compra de plaça a Segona B, una llastimosa pràctica que permet la RFEF.

Del grup III de Segona B, no va baixar cap equip, per tant, equips que varen donar la cara la passada temporada, com els tercers classificats, AEC Manlleu, tornaran a intentar l'assalt a l'ascens. Sens dubte, La Pobla de Mafumet i la UD Cornellà, seran dos dels seus principals rivals per la primera plaça, acompanyats amb un equip amb urgències com és el Terrassa Olímpica i equips que acostumen a estar a la zona alta de la categoria, com el FC Santboià i el CF Gavà

Altres equips que no acostumen a estar per la zona alta, però que estan fent un salt de qualitat en les seves incorporacions, seran sens dubte equips com la UE Olot, un equip amb força creixement social, la UE Vic, que la temporada passada va donar en algunes jornades importants sobresalts a equips punters, o el CE Europa, equip que cada any està cridat a estar per dalt i que sempre acaba decebent als seus seguidors.

Altres equips que la temporada passada eren a la categoria i que aquesta temporada aspiren a la zona tranquil·la, sense passar patiments, i a donar alguna sorpresa, son el FC Vilafranca, vuitè i amb molt bona imatge la passada temporada, i la UE Rubí, que varen quedar onzens. Altres equips que els pot costar més estar per aquesta zona, son el CF Muntanyesa, que ha canviat d'entrenador i que s'haurà de veure l'adaptació a les seves novetats, CF Balaguer, que una temporada més intentarà tornar a aconseguir la permanència a pesar de les limitacions econòmiques de la entitat, la UE Castelldefels, amb el seu treball cada any i la històrica UDA Gramenet Milan, que encara immersa en convulsions econòmiques i socials, intentarà no patir tant com la passada campanya.

Dels nouvinguts, la UE Figueres, un projecte sòlid que ha sabut recuperar categories des de l'actual Quarta Catalana fins a aquesta categoria, desprès de la barbaritat que els va perpetrar en el passat un dirigent amb ganes de guanyar diners i pocs miraments als sentiments dels aficionats al futbol. Del seu grup de Primera Catalana, com a segon classificat, els acompanya la UE Vilassar de Mar, subcampions i on David Torrejón 'Finidi', l'ex-arlequinat, va tenir un paper important en l'ascens. També el Palamós CF, protagonista de la foto d'avui, i aconseguint un ascens compensat, intentarà la permanència.

Del grup II de Primera Catalana, varen pujar la UE Rapitenca, com a campions de grup, i que amb el descens de l'Amposta serà l'equip amb més categoria de les Terres de l'Ebre, i l'històric CE Júpiter, que  fundat el 1909, torna a una categoria on ha estat 44 temporades, però que havia perdut des de la infausta 2001-02. A més, els gris-grana, han estat 2 temporades a Segona A (1934-35 i 1935-36)) i 1 a Segona B (1987-88).

Tota la competició la podreu seguir al dia a través de www.golcat.comhttp://viureelfutbolcat.blogspot.comhttp://tercera.cat i als twitters de   i evidentment al de @Gol_Cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada