diumenge, 26 d’agost del 2012

Adéu Pradenc, benvingut Seagull.

 
CE Seagull, nouvingut al grup.

La crisi arrasa i com a conseqüència els equips han de prendre consciència de les seves capacitats i limitacions. Exemple és el Peralada, que havia de començar a disputar la Lliga del Grup III de Primera Catalana i al no veure clar el seu pressupost, ha renunciat a la plaça. De la mateixa manera, també es retira L'Estartit B, deixant el grup amb sols 14 participants.

El FC Pradenc, que la passada temporada va salvar la categoria jugant el Grup III de Primera Catalana, va demanar un canvi de grup, ja que consideren que el grup de les comarques gironines li pot permetre un estalvi en desplaçaments i la FCF li ha concedit.

El Grup II, al quedar amb 15 equips, permetia doncs que pugés un altre equip de Segona Catalana, i tirant dels millors tercers, aquesta plaça ha acabat corresponent al CE Seagull de Badalona, que va acabar el seu campionat de lliga darrera del CE Manresa, amb el que es tornarà a veure les cares aquesta temporada i el FC Gladiador de Barcelona, que va quedar ubicat al Grup I d'aquesta categoria.

Per tant, el CE Sabadell femení, tindrà un doble enfrontament amb l'equip que és la base del CF Badalona femení, amb el que precisament aquest dissabte al matí han jugat un amistós de pre-temporada finiquitat amb un 0-1 favorable a les arlequinades, amb gol de Mati.

El xut de Mati que va acabar amb gol dissabte al matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada