diumenge, 5 d’agost del 2012

CE Sabadell - CE L'Hospitalet 2-1

Albert Manga ha tornat a Sabadell, però com a rival.

La pretemporada segueix el seu curs i aquest dissabte el CE Sabadell masculí s'ha enfrontat en un amistós jugat a l'Estadi Josep Molins de Sabadell al CE L'Hospitalet, actualment a Segona B, però que la temporada passada va estar lluitant fins a l'últim moment per a entrar a jugar als play-offs.

La primera part, el CE Sabadell va treure un equip molt anivellat i compensat que va saber dominar la pilota i el joc, deixant molt poques opcions, i totes elles a la contra als rivals, que ben assentats sobre el camp van saber tallar el perill arlequinat, fins que Toni Lao va fer una ràpida internada per la banda dreta per fer una centrada als peus d'Ulises que va rematar des de lluny, però fort e inabastable contra la porteria de Craviotto. Els vallesans varen seguir treballant per aconseguir augmentar el marcador, però no varen materialitzar algunes de les seves oportunitats, i el gol va estar gairebé a punt de pujar al marcador per part visitant quan Ángel Sánchez va estavellar al travesser una falta excel·lentment llançada al minut 44.

Als quatre minuts de la segona part, en una jugada confusa a l'àrea local, Osado va encertar a posar el peu per a fer el 1-1, i el domini va estar molt més altern a partir d'aquell moment. Els riberencs a més, varen estar a punt d'avançar-se al marcador quan Moyano rematava de cap i David De Navas va treure un gol que part del públic ja assumia, i el CE Sabadell va despertar, i Baha va materialitzar aquest nou aire local rematant una centrada des de la banda dreta per a fer el definitiu 2-1. Els últims minuts, els arlequinats varen ser més consistents e Hidalgo va ser el més incisiu, però el marcador no es mouria. 2-1 final i els dos equips van oferir una bona imatge de progressió per a la temporada.

CE Sabadell FC: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Tortolero, Òscar Ramírez, Hèctor Simón, Juvenal, Arteaga, Gato, Ulises i Aníbal. 2a part: De Navas, Espasandín, Juanjo, Abraham Paz, Arnau, Llorente, Fito, Hidalgo, Eneko, Collantes i Baha.

CE L'Hospitalet: Craviotto, Pol, Moussa, Viale, Valentín, Manel Gómez, Ángel Sánchez, Corominas, Cirio, Manga i Bacari. 2a part: Oliver, Pol, (Peque, 72'), Moussa, Valentín, Moyano, Alan, Manga (Iván Salvador, 72'), Pedro Bilbao, Cirio (Aday, 72'), Pedraza i Osado.

Gols:
1-0 Ulises (25'); 1-1 Osado (49'); 2-1 Baha (69').

Volem comentar que l'alineació del CE L'Hospitalet de la segona part, les hem extret de centredesportslhospitalet.blogspot.com ja que no coneixem a tots els seus jugadors.