dimarts, 14 d’agost del 2012

Fase final Copa Catalunya femenina 2012


L'Estadi municipal Nou Congost de Manresa congregarà als quatre semi-finalistes de la Copa Catalunya 2012 del 24 al 27 d'Agost, sent el divendres les dues semi-finals, la primera entre el RCD Espanyol i el CD Sant Gabriel, a les 19 hores, on les blanc-i-blaves amb les noves incorporacions a la plantilla que fan preveure que seran un dels aspirants a guanyar la Lliga de Primera divisió, seran clares favorites per a classificar-se per a la final, on només hi han faltat un cop de les set edicions disputades.  Les periquites, actuals campiones també de la Copa de la Reina, es varen classificar eliminant al Nàstic de Tarragona, equip punter de Segona divisió, amb un 1-4 a domicili i les de Sant Adrià de Besós varen eliminat al modest CE Júpiter de Primera Catalana per un còmode 0-13.

A les 21 hores, les campiones actuals de la competició i campiones de Lliga, el FC Barcelona, parteixen com a favorites, desprès de derrotar a les semi-finals al CF Lloret de Preferent per un contundent 2-8, mentre que la UE L'Estartit, que va perdre la categoria de Primera divisió però està conformant un bon equip per ser el millor del seu grup de Segona divisió per tornar a l'èlit, es presentarà al Bages amb un altre 2-8 aconseguit al camp de l'AEM Lleida, de Preferent.

El Dilluns, 27 d'Agost, a les 18.45, es disputarà la final entre els dos vencedors dels encontres de semi-finals. Si l'aconsegueixen la UE L'Estartit o el CD Sant Gabriel, seria el primer títol de la seva història, en canvi seria la cinquena si la guanyés el RCD Espanyol o la quarta si la guanyés el FC Barcelona, que aconseguiria així també el seu quart títol consecutiu. També com a curiositat, seria la primera final si hi accedís el CD Sant Gabriel, o la primera final que no disputaria el FC Barcelona en cas de perdre les semi-finals, ja que ha disputat les 7 finals jugades fins ara.

Títols i finals:
RCD Espanyol, 4 títols en 6 finals.
FC Barcelona, 3 títols en 7 finals.
UE L'Estartit, 0 títols en 1 final. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada