dimecres, 29 d’agost del 2012

FC Artés



Nom club:  Futbol Club Artés
Ciutat: Artés
Web: http://www.fcartes.com/
Twitter: No en té
Facebook: http://www.facebook.com/fc.artes.5
Camp: Municipal d'Artés
Superfície: Gespa artificial
Dia i horari habitual: Dissabte, 18 hores.

Enquadrat la temporada passada en el Grup IV de Segona catalana, el FC Artés va fer una campanya excepcional aconseguint el campionat i el conseqüent ascens, amb 70 punts en els 26 partits jugats, sent l'equip màxim golejador i el menys golejat del seu grup. A més, va ser l'únic equip d'aquest que va aconseguir guanyar els 13 partits que va disputar com a local, i on les seves jugadores varen donar la millor versió de l'equip.

Aquest any debuten però a Primera Catalana, Grup II i hauran de trencar amb el vaticini de que serà un dels equips que haurà de lluitar per evitar el descens de categoria, ja que per joc i plantilla, l'equip sembla capacitat per a donar força guerra i col·locar-se a la zona mitja de la categoria.

El millor: Un equip que any darrera any té pocs canvis en la seva plantilla. Estabilitat i uns mecanismes del joc molt definits que fan que totes les jugadores coneguin perfectament les seves habilitats i limitacions.

El pitjor: Pujar de categoria comporta també passar forces nervis quan els resultats no acompanyen i desprès és quan cal que l'equip mantingui el cap fred per redreçar la situació. Fins ara, mai s'hauran trobat en aquesta tesitura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada