FC L'Escala - CE Sabadell FC 1-6

Arnau, sorpresa positiva de la pretemporada (Foto: Pedro Salado).

FC L'Escala 1-6 CE Sabadell

L'Escala: Bustins, Pau, Ribas, Molinas, Alexis, Nani, Cristian, Marc, Genís, Carles, Jonas i Tremo. També han jugat: Santi, Damià, Josué, Ruben, Luís, Mir i Salham.

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Ramírez, Pablo Ruiz, Víctor, Hèctor Simón, Llorente, Fito, Collantes, Eneko i Aníbal. A la segona part: Nauzet, Arnau, Toni Lao, Òscar, Juanjo, Baha, Arteaga, Juvenal, Eric Reverter, Hèctor Simón e Hidalgo.

Gols: 1-0 Jonas, (min. 2); 1-1 Eneko, (min. 15); 1-2 Llorente, (min. 24); 1-3 Fito, (min. 45). Segona part: 1-4 Hidalgo, (min. 81); 1-5 Juvenal (min. 87) i 1-6 Baha (min. 90).

Els locals sortirien avançant-se al marcador amb un matiner gol al minut 2, però els arlequinats, amb constància i amb qualitat, empatarien al minut 15 per mitjà d'Eneko i poc desprès Llorente posaria el 1-2. Abans de la mitja part, Fito marcaria per anar al descans amb un clar 1-3 al marcador.

A la segona part, el CE Sabadell tocaria molt més la bola, buscant combinacions i esperant que el rival acabés per abaixar els braços, com així va ser, per acabar marcant tres gols en els últims deu minuts, obra d'Hidalgo, Juvenal i Baha.

Els arlequinats segueixen el seu camí cap a la plenitud de forma física per començar la temporada entonats i segueixen donant mostres de que aquest equip comença a tenir molt bona imatge, millor fins i tot que la de la temporada passada.