divendres, 10 d’agost del 2012

Final de derbi!

Avui es jugaven les semifinals del XXVII Torneig d'Històrics, on a pesar de no veure cap gol en els 90 minuts de cadascun dels partits, s'ha viscut molta emoció, bon joc i que ha acabat firmant una final inèdita entre dos equips que tampoc mai havien arribat a la final, i a més, un dels debutants al torneig, la UE Cornellà, s'ha classificat de manera sorprenent eliminant a un equip de categoria superior.

Al primer partit, jugaven el favorit, CF Badalona, de Segona B, contra el FC Santboià de Tercera divisió, i molts donaven al pentacampió, l'equip escapolat gairebé finalista, però s'han trobat un rocós equip davant, molt ben armat en defensa, amb bona construcció i que al davant donava força sensació de perill, i que ha demostrat que la propera temporada a Tercera divisió pot donar molta guerra. Amb el 0-0 s'arribaven als últims minuts de partit, fins que al minut 90, un clar penal era desaprofitat per Jordi Martínez, que l'enviava al travesser i els dos equips s'haurien de jugar el passi a la final a la loteria dels penals, on la sort i l'encert somriuria al FC Santboià.

A la segona semifinal, començada amb un lleuger retard per els penals del primer partit, un favorit, la UE Sant Andreu, de Segona B, es batria contra la UE Cornellà, debutant al torneig i un dels equips punters a Tercera divisió. A pesar d'un lleuger domini dels quatribarrats, els verds han demostrat qualitat i ordre sobre el camp, i també s'ha arribat al final de partit sense gols al marcador. Als penals, el canvi fet a la mitja part, entre els porters del Baix Llobregat, sortint Bermúdez i entrant Íñigo, seria cabdal per la sort de la sèrie des dels 11 metres, ja que aquest faria una actuació estel·lar que permet a la UE Cornellà lluitar per a aconseguir aixecar el torneig.

Aquest dissabte, a les 18.30, hi haurà un equip que aconseguirà guanyar per primer cop aquest torneig, i a més s'espera força ambient a les grades al ser un derbi del Baix Llobregat, a més amb quelcom en joc, al municipal del Guinardó. Allà estarem!